Sportief wandelen

Elke woensdag is er een wandeltraining. De training start om 9.30 uur en duurt tot 11.00 uur. Iedereen die niet of weinig kan zien en graag in beweging blijft is van harte welkom. Tijdens de training wordt je begeleid door een buddy. De trainer zorgt voor voldoende buddy’s en voor een gevarieerd trainingsaanbod. De trainer van de wandelgroep is Monique Segers.

Hardlopen  

We trainen in Vught twee keer per week, op woensdag en zaterdag ochtend. Op woensdag van 9.30 tot 10.45 uur trainen we op de atletiekbaan. Dit is meestal een intervaltraining waarbij er in verschillende tempo’s gelopen wordt. Ook is er aandacht voor loophouding en coördinatie. Op zaterdag van 9.30 tot circa 11.00 verkennen we de omgeving van Vught in een duurloop. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde en ervaren trainers. Op woensdag ochtend door Brigitte de Laat – Young, Simon Sirken en Huibert Crijns en op zaterdag door Cees Gijsbrechts. Cees verzorgt ook trainingen op maandag en woensdag avond om 19.30 uur vanuit Rosmalen. 

Doelen

Ieder heeft zijn persoonlijke doel waarvoor getraind wordt. Wil je jouw conditie op peil houden of verbeteren, je fitter voelen of een keer 5 km of 10 km of nog verder hardlopen? We doen regelmatig mee met diverse loopjes in de regio of leuke evenementen door het hele land. Zoals de Kangoeroeloop en de Vestingloop, maar ook de CPC loop, 7 Heuvelenloop of de Marathon Rotterdam.

 

Contact, locatie en kosten

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te lopen. Neem voor meer informatie over Running Blind in de regio Den Bosch contact op met Gaby Wynia door een mail te sturen naar: denbosch@runningblind.nl Ben je een wandelaar of hardloper zonder visuele beperking? We kunnen jou als begeleider goed gebruiken bij onze regiogroep. Kom gerust eens kennismaken of stuur een mail naar denbosch@runningblind.nl De accommodatie van Prins Hendrik Vught ligt aan de Sportlaan 1, 5263 DN in Vught. Het clubgebouw is bereikbaar met het openbaar vervoer, buslijn 203 of 207, halte Willem de Rijkelaan. Alle lopers en wandelaars betalen €20 contributie per kwartaal en zijn daarmee lid van de vereniging. Begeleiders of buddy’s betalen geen contributie.