Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

Er is maar één Nederlander zoals Machteld

 

Machteld vertelt over haar gezichtsvermogen en haar passie voor hardlopen in een televisiespot van Nationale-Nederlanden. New York is haar uitdaging. Inmiddels heeft ze onlangs in The Big Apple gelopen.

Eerste NK Running Blind succes door samenwerking

 4  

De eerste Nationale Kampioenschappen Running Blind zijn zondag 17 november 2019 een succes geweest dankzij samenwerking tussen Nationale-Nederlanden, de Atletiekunie, stichting Zevenheuvelenloop en het Fonds Gehandicaptensport. Het mooie weer en de steun van vele vrijwilligers en de inzet van de lopers maakten dit feest compleet.

25 duo's aan de start voor NK Running Blind bij NN Zevenheuvelenloop.

Running Blind Amsterdam aan de start New York Marathon

Running Blind Amsterdam gaat 3 november 2019 deelnemen aan de New York Marathon. Na de Roparun 2017 is dit een nieuwe mijlpaal in onze rijke Running Blind historie.

Het marathonteam zal bestaan uit 5 lopers en 8 buddy’s.

Logo van de New York Marathon

Beginnen met winnen

Beginnen met winnen is de titel van een nieuw boek van Wim van de Griendt, Herman Nijholt en Brigitte de Laat-Young. Deze mensen zijn ook actief bij Running Blind Den Bosch.

Beginnen met winnen, illustratie van Guus Ong.

Inschrijven Marathon Amsterdam

Op zondag 20 oktober 2019 is de Marathon van Amsterdam en daar kunnen een aantal lopers met hun buddy's van Running Blind zonder kosten aan meedoen.

Naar boven