Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

Update over coronamaatregelen Running Blind

 

Op 6 mei was er nieuws van de Rijksoverheid over de maatregelen om verspreiding van het corona virus te verminderen. Volwassenen mogen vanaf 11 mei hun sporttrainingen in de
buitenlucht in teamverband op de club en in de openbare ruimte hervatten.

Machteld en Jan testen het loophulpmiddel dat in ontwikkeling is.

De alternatieve Elfstedentocht, maar dan AnDeRs!

We missen het allemaal. Lekker samen trainen in de buitenlucht. In de 1,5 meter-samenleving is het best lastig om veilig met een buddy te lopen. Laat staan met z’n allen
de gezamenlijke training. Als iets niet kan, dan bedenken we een alternatief. Net als de alternatieve Elfstedentocht. Al is het niet net zo mooi als de doorkomst in Dokkum.

Theo thuis voor de ipad aan de videotraining!

Debuut van loper Raymond van Soldt. Naast loper ook schrijver

Breekbaar in alle talen is de debuut verhalen- en gedichtenbundel van Raymond van Soldt (1962). Verzameld zijn 21 korte verhalen en 11 gedichten. De verhalen zijn zeer uiteenlopend, van reis, autobiografische tot totaal fictieve verhalen. Raymondt is loper bij Running Blind.

Omslagfoto van het boek van Raymond. Vastgebonden in plakband tussen de spoorrails.

Running Blind in tijden van het coronavirus update 24 maart 2020

Lopers en buddy’s, wij willen jullie bijpraten over hardlopen in tijden van sociale afstand met de aangescherpte maatregelen van 23 maart. Alle bestaande
maatregelen blijven van kracht, zoals dat de trainingen afgelast zijn tot 1 juni 2020.

Helaas was de CPC vvoorlopig de laatste wedstrijd...

Lenen van Zicht: artikel uit Runner’s World

DIt artikel is door Esther Wittenberg voor Runner's World (magazine)gemaakt. Het is een interview met loper Theo en zijn buddy Marianne.
Foto is van Renee Tijdink.

Theo en Marianne aan het trainen

Stormachtig Egmond aan Zee 2020

 3    

Zondag 12 januari 2020 was letterlijk een stormachtig begin voor Running Blind. 16 koppels van Running Blind deden mee aan de NN Egmond Halve Marathon. Door de harde wind tegen vlak na de start was het een zware wedstrijd. Maar iedereen heeft het gehaald.

Rob en Wouter tijdens de NN Egmond Halve Marathon op het laatste stuk op de bloedweg in de duinen.

Geen training bij PAC door maatregelen coronavirus

De training van Running Blind Rotterdam gaat vrijdag 13 maart niet door vanwege maatregelen coronavirus. Door deze maatregelen kan het ook dat trainingen en loopjes in andere regio's afgelast worden. Check bij je eigen regio.

NN CPC Loop Den Haag 2020: veel wind en regen, maar wel een succes

 6  

De NN CPC Loop Den Haag 2020 was ondanks de regen en de wind een succes voor 60 lopers en buddy's van Running Blind. Iedereen, op een paar thuisblijvers na (griep), trotseerde de stevige wind en zeker voor de 10-km lopers een nat pak. Een mooi parcours en een perfecte organisatie van NN en Golazo!

Naar boven