Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

NN CPC Loop Edition van NN Running Day.

De 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is zoals je weet helaas verplaatst naar zondag 13 maart 2022, maar virtueel kun je #BeInspired alsnog in 2021 ervaren.

NN Running Day Den Haag

Running Blind + Walk with Kumbatio = twee vliegen in één klap!

Stichting Kumbatio zet zich in voor kinderen in Kenia met een traumatische familie-achtergrond. Ze geven deze kinderen een veilig thuis en helpen de families op het gebied van psychosociale vaardigheden en het zorgen voor eigen inkomsten. Hiervoor zijn sessies met een psycholoog nodig en trainingen in zelfredzaamheid.

Michel Butter ervaart hardlopen zonder zicht bij presentatie handboek Running Blind

 1

Maandag 10 mei 2021 heeft Stichting Running Blind het Handboek Running Blind voor het begeleiden van hardlopers met een visuele beperking gelanceerd. Het eerste exemplaar is naar topatleet en marathonloper Michel Butter, lid van het NN Running Team en voormalig topatlete Esther Akihary, bestuurslid van de Atletiekunie gegaan.

Running Blind presenteert Handboek voor buddy’s en trainers

 1    1

Maandag 10 mei 2021 lanceert Stichting Running Blind het Handboek Running Blind voor het begeleiden van hardlopers met een visuele beperking. Het eerste exemplaar gaat naar topatleet en marathonloper Michel Butter, lid van het NN Running Team en voormalig topatlete Esther Akihary, bestuurslid van de Atletiekunie. De overhandiging vond plaats op sportcentrum Papendal in Arnhem.

Voorzitter Netty Dorrestijn overhandigt eerste exemplaar Handboek Running Blind aan Esther Akihary van de Atletiekunie
op Papendal. Netty gaf hierbij het beeld

Naar boven