Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

Michel Butter ervaart hardlopen zonder zicht bij presentatie handboek Running Blind

 1

Maandag 10 mei 2021 heeft Stichting Running Blind het Handboek Running Blind voor het begeleiden van hardlopers met een visuele beperking gelanceerd. Het eerste exemplaar is naar topatleet en marathonloper Michel Butter, lid van het NN Running Team en voormalig topatlete Esther Akihary, bestuurslid van de Atletiekunie gegaan.

Running Blind presenteert Handboek voor buddy’s en trainers

 1    1

Maandag 10 mei 2021 lanceert Stichting Running Blind het Handboek Running Blind voor het begeleiden van hardlopers met een visuele beperking. Het eerste exemplaar gaat naar topatleet en marathonloper Michel Butter, lid van het NN Running Team en voormalig topatlete Esther Akihary, bestuurslid van de Atletiekunie. De overhandiging vond plaats op sportcentrum Papendal in Arnhem.

Voorzitter Netty Dorrestijn overhandigt eerste exemplaar Handboek Running Blind aan Esther Akihary van de Atletiekunie
op Papendal. Netty gaf hierbij het beeld

NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september 2021

Op zondag 26 september 2021 staat de NN CPC Loop Den Haag genoteerd. Deze 46e editie is ook weer open voor koppels van Running Blind.
Vul het formulier (download wordbestand) in en mail het naar ons.

Kijktip in coronatijd:Concert van Hoop met Running Blind

Joan Titarsolej met haar buddy van Running Blind bij het Concert van Hoop van de EO op woensdag 10 maart ’21 om 20.35 uur op NPO 1. Een live-uitzending met het Metropool Orkest en verschillende Nederlandse artiesten vanuit Ahoy Rotterdam.

Concert van Hoop

Doe mee aan de NN Running Day Valentine’s edition

All you need is love! Tijdens een hartverwarmende editie op 12, 13 en 14 februari (5, 10 of 14 km) neemt Mister Love Robert ten Brink – bekend van het RTL 4 programma All You Need Is Love - je mee naar de meest romantische steden van Europa. Doe samen met je buddy mee voor Running Blind. Loop wel met de co-runner!

Loper en buddy met de co-runner op weg

Naar boven