Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

Nieuwe maatregelen hardlopen in coronatijd

In vervolg op onze laatste corona update van 15 september, zijn we nu helaas alweer toe aan een volgende update. Dat zal niemand zijn ontgaan. Running Blind volgt de Atletiekunie in de uitwerking van de maatregelen en die zijn 15 oktober als volgt:

Joan en Ron testen het hulpmiddel uit bij PAC in Rotterdam

Kippenvel op de Coolsingel tijdens NN Running Day

Zondag 11 oktober 2020 staat NN Running Day op de agenda. Duizenden lopers gaan in heel Nederland vanuit hun eigen huis een afstand lopen. Ook diverse duo’s van Running Blind doen mee. De Rotterdamse Joan Titarsolej, mede oprichtster van Running Blind, loopt zondag samen met haar buddy Ron Vroon de City Run van Rotterdam. Een verslag van hardlopen.nl

Running Blind faciliteert online-training

Sinds april 2020 organiseert Running Blind online trainingen. Omdat het een succes is zijn de trainingsdata verlengd.
Tot het eind van 2020 zijn de online-trainingen op dinsdag en donderdagochtend te volgen en beginnen om 09.00 uur.

Annemiek houdt iedereen via haar tv-beeld goed in de gaten.

E-NIeuwsbrief september/oktober 2020 is uit

Onze nieuwsbrief met informatie over de NN Running Day, het niet doorgaan van de NN Zevenheuvelenloop en heel veel ander nieuws is verschenen.
Klik op de link hieronder om de nieuwsbrief te lezen. Heb je nog geen gratis abonnement? Meld je dan aan onderaan de homepage.

Fonds Gehandicaptensport introduceert De Grote Droomloterij

Fonds Gehandicaptensport werd meer dan ooit gedwongen om nieuwe, alternatieve vormen van fondsenwerving te ontwikkelen. Om ook dit jaar de toezeggingen naar haar beneficiënten te kunnen nakomen, te meer daar de sporter met een handicap, meer dan de gewone sporter, nu extra beperkingen ondervindt op zowel sportief- als sociaal gebied.

De Grote Droomloterij

NN Running Day zondag 11 oktober 2020

 1  

Nationale-Nederlanden en Golazo presenteren op 11 oktober een nieuw landelijk hardloopevenement, NN Running Day. Voor het innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld, die de deelnemers op de dag zelf in staat stelt een zelf gekozen evenement op virtuele wijze zo natuurgetrouw mogelijk te beleven. Running Blind onderzoekt de mogelijkheden om een aantal blinde/slechtziende hardlopers en hun buddy's mee te kunnen laten doen waarbij 1,5 meter afstand tussen loper en buddy gehouden kan worden.

Testen van het nieuwe loophulpmiddel in het Kralingse Bos

Naar boven