Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september 2021

Op zondag 26 september 2021 staat de NN CPC Loop Den Haag genoteerd. Deze 46e editie is ook weer open voor koppels van Running Blind.
Vul het formulier (download wordbestand) in en mail het naar ons.

Kijktip in coronatijd:Concert van Hoop met Running Blind

Joan Titarsolej met haar buddy van Running Blind bij het Concert van Hoop van de EO op woensdag 10 maart ’21 om 20.35 uur op NPO 1. Een live-uitzending met het Metropool Orkest en verschillende Nederlandse artiesten vanuit Ahoy Rotterdam.

Concert van Hoop

Doe mee aan de NN Running Day Valentine’s edition

All you need is love! Tijdens een hartverwarmende editie op 12, 13 en 14 februari (5, 10 of 14 km) neemt Mister Love Robert ten Brink – bekend van het RTL 4 programma All You Need Is Love - je mee naar de meest romantische steden van Europa. Doe samen met je buddy mee voor Running Blind. Loop wel met de co-runner!

Loper en buddy met de co-runner op weg

NN Marathon Rotterdam gaat naar oktober 2021

Eerder lieten we jullie weten dat we de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam in verband met de coronacrisis was verplaatst naar april 2021. Maar omdat we ons met elkaar nog steeds in een uiterst onzekere situatie bevinden, heeft de organisatie besloten de jubileumeditie op een later moment in het jaar te organiseren: zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021.

Sandor en Paul in actie tijdens de NN CPC-loop van maart 2020.

Naar boven