Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

Running Blind in tijden van het coronavirus update 24 maart 2020

Lopers en buddy’s, wij willen jullie bijpraten over hardlopen in tijden van sociale afstand met de aangescherpte maatregelen van 23 maart. Alle bestaande
maatregelen blijven van kracht, zoals dat de trainingen afgelast zijn tot 1 juni 2020.

Helaas was de CPC vvoorlopig de laatste wedstrijd...

Lenen van Zicht: artikel uit Runner’s World

DIt artikel is door Esther Wittenberg voor Runner's World (magazine)gemaakt. Het is een interview met loper Theo en zijn buddy Marianne.
Foto is van Renee Tijdink.

Theo en Marianne aan het trainen

Stormachtig Egmond aan Zee 2020

 3    

Zondag 12 januari 2020 was letterlijk een stormachtig begin voor Running Blind. 16 koppels van Running Blind deden mee aan de NN Egmond Halve Marathon. Door de harde wind tegen vlak na de start was het een zware wedstrijd. Maar iedereen heeft het gehaald.

Rob en Wouter tijdens de NN Egmond Halve Marathon op het laatste stuk op de bloedweg in de duinen.

Geen training bij PAC door maatregelen coronavirus

De training van Running Blind Rotterdam gaat vrijdag 13 maart niet door vanwege maatregelen coronavirus. Door deze maatregelen kan het ook dat trainingen en loopjes in andere regio's afgelast worden. Check bij je eigen regio.

NN CPC Loop Den Haag 2020: veel wind en regen, maar wel een succes

 6  

De NN CPC Loop Den Haag 2020 was ondanks de regen en de wind een succes voor 60 lopers en buddy's van Running Blind. Iedereen, op een paar thuisblijvers na (griep), trotseerde de stevige wind en zeker voor de 10-km lopers een nat pak. Een mooi parcours en een perfecte organisatie van NN en Golazo!

Running Blind Leiden brengt Olympische vlam van Athene naar Leiden

Dit voorjaar doet een groep lopers en buddy's van Running Blind Leiden mee met de uitdaging om vanuit de Leiden Marathon de Olympische vlam van Athene naar Leiden te brengen. Een uitdaging die wellicht ook voor andere regio's van Running Blind interessant is?

Docu-commercials van Nationale-Nederlanden leveren veel buddy’s op

 3

Nationale-Nederlanden heeft als sponsor van Running Blind een aantal docu-commercials gemaakt waarin een rol zit voor een loper en buddy van Running Blind.
Iedereen die ze op tv of in de bioscoop gemist heeft, kan ze hier nog eens rustig bekijken of beluisteren. De docu's hebben heel veel enthousiaste reacties van hardlopers opgeleverd die iets voor Running Blind willen doen.

Naar boven