Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

40ste NN Rotterdam Marathon verplaatst naar april 2021

Helaas gaat de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam in 2020 niet door. Met pijn in het hart heeft de organisatie moeten besluiten de jubileumeditie te verplaatsen naar zaterdag 10 en zondag 11 april 2021.

Update coronamaatregelen Running Blind 17 juli 2020

   

Op 26 juni heeft Stichting Running Blind (SRB) een bericht verstuurd waarin we de uitwerking van de nieuwe richtlijnen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan voor de hardloopsport, doorgeven. Daar zijn vragen over gekomen vandaar dat wij de achtergronden van deze regels nog een keer onder jullie aandacht brengen.

Artist impression van een van de ontwerpen van het 1,5 meter loophulpmiddel.

Update coronamaatregelen Running Blind 1 juli 2020

Woensdag 24 juni heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gepubliceerd.
Zoals ook in de voorafgaande maanden volgt Running Blind de interpretatie van de Atletiekunie van de vanaf 1 juli 2020 geldende landelijke richtlijnen.

Update over coronamaatregelen Running Blind

 

Op 6 mei was er nieuws van de Rijksoverheid over de maatregelen om verspreiding van het corona virus te verminderen. Volwassenen mogen vanaf 11 mei hun sporttrainingen in de
buitenlucht in teamverband op de club en in de openbare ruimte hervatten.

Machteld en Jan testen het loophulpmiddel dat in ontwikkeling is.

De alternatieve Elfstedentocht, maar dan AnDeRs!

We missen het allemaal. Lekker samen trainen in de buitenlucht. In de 1,5 meter-samenleving is het best lastig om veilig met een buddy te lopen. Laat staan met z’n allen
de gezamenlijke training. Als iets niet kan, dan bedenken we een alternatief. Net als de alternatieve Elfstedentocht. Al is het niet net zo mooi als de doorkomst in Dokkum.

Theo thuis voor de ipad aan de videotraining!

Debuut van loper Raymond van Soldt. Naast loper ook schrijver

Breekbaar in alle talen is de debuut verhalen- en gedichtenbundel van Raymond van Soldt (1962). Verzameld zijn 21 korte verhalen en 11 gedichten. De verhalen zijn zeer uiteenlopend, van reis, autobiografische tot totaal fictieve verhalen. Raymondt is loper bij Running Blind.

Omslagfoto van het boek van Raymond. Vastgebonden in plakband tussen de spoorrails.

Running Blind in tijden van het coronavirus update 24 maart 2020

Lopers en buddy’s, wij willen jullie bijpraten over hardlopen in tijden van sociale afstand met de aangescherpte maatregelen van 23 maart. Alle bestaande
maatregelen blijven van kracht, zoals dat de trainingen afgelast zijn tot 1 juni 2020.

Helaas was de CPC vvoorlopig de laatste wedstrijd...

Lenen van Zicht: artikel uit Runner’s World

DIt artikel is door Esther Wittenberg voor Runner's World (magazine)gemaakt. Het is een interview met loper Theo en zijn buddy Marianne.
Foto is van Renee Tijdink.

Theo en Marianne aan het trainen

Naar boven