Je bent hier:

Nieuws

Hier staan de laatste en de leukste nieuwtjes van Running Blind.

Running Blind + Walk with Kumbatio = twee vliegen in één klap!

Stichting Kumbatio zet zich in voor kinderen in Kenia met een traumatische familie-achtergrond. Ze geven deze kinderen een veilig thuis en helpen de families op het gebied van psychosociale vaardigheden en het zorgen voor eigen inkomsten. Hiervoor zijn sessies met een psycholoog nodig en trainingen in zelfredzaamheid.

Michel Butter ervaart hardlopen zonder zicht bij presentatie handboek Running Blind

 1

Maandag 10 mei 2021 heeft Stichting Running Blind het Handboek Running Blind voor het begeleiden van hardlopers met een visuele beperking gelanceerd. Het eerste exemplaar is naar topatleet en marathonloper Michel Butter, lid van het NN Running Team en voormalig topatlete Esther Akihary, bestuurslid van de Atletiekunie gegaan.

Running Blind presenteert Handboek voor buddy’s en trainers

 1    1

Maandag 10 mei 2021 lanceert Stichting Running Blind het Handboek Running Blind voor het begeleiden van hardlopers met een visuele beperking. Het eerste exemplaar gaat naar topatleet en marathonloper Michel Butter, lid van het NN Running Team en voormalig topatlete Esther Akihary, bestuurslid van de Atletiekunie. De overhandiging vond plaats op sportcentrum Papendal in Arnhem.

Voorzitter Netty Dorrestijn overhandigt eerste exemplaar Handboek Running Blind aan Esther Akihary van de Atletiekunie
op Papendal. Netty gaf hierbij het beeld

NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september 2021

Op zondag 26 september 2021 staat de NN CPC Loop Den Haag genoteerd. Deze 46e editie is ook weer open voor koppels van Running Blind.
Vul het formulier (download wordbestand) in en mail het naar ons.

Naar boven