Gesponsorde loopevents

Voor de rest van 2023 staan nog de volgende gesponsorde events op de kalender:

NN CPC Loop Den Haag, uiterste aanmelddatum 9 februari

NN Marathon Rotterdam, uiterste aanmelddatum 9 maart

TCS Amsterdam Marathon, uiterste aanmelddatum 9 september

NK Running Blind tijdens de NN Zevenheuvelenloop, uiterste aanmelddatum 15 oktober

Inschrijfformulier gesponsorde events

Aanmelden voor een gesponsorde wedstrijdloop kan via onderstaand inschrijfformulier. Zowel de loper als de buddy moeten per wedstrijd ieder apart een inschrijfformulier invullen. Op dit formulier vul je in of je als loper (met een visuele beperking) of als buddy meedoet. Om overzicht te houden over welke loper met welke buddy loopt, vragen wij aan het eind van het formulier contactgegevens van je teamgenoot, dus de loper of buddy waar je dit evenement mee loopt. Maar deze persoon moet zich zelf ook inschrijven.

Let op: als je wilt inschrijven voor de Estafette- of de Duo-marathon in Rotterdam, geef dan na invullen van het formulier zelf via emailadres schrijfin@runningblind.nl door wie de andere teamgenoten zijn.

Wat gebeurt er nadat je het inschrijfformulier ingediend hebt?

Je ontvangt een kopie van je inschrijving in je e-mailbox vanuit het emailadres: schrijfin@runningblind.nl. Gebruik dit emailadres ook voor alle toekomstige wijzigingen en vragen die je hebt met betrekking tot de wedstrijdloop. Ongeveer 10 dagen voor elke wedstrijdloop ontvang je een email met relevante informatie rondom de wedstrijdloop vanuit het emailadres: schrijfin@runningblind.nl.

Wedstrijdshirts

Wij verzoeken Running Blind lopers die in bezit zijn van een NN-wedstrijdshirt deze te dragen tijdens de een NN-wedstrijdloop. Iedereen die voor de eerste keer meedoet aan een NN-evenement kan in aanmerking komen voor een wedstrijdshirt en krijgt ook eenmalig een loopjack (zolang de voorraad strekt).

 

 

* Dit zijn verplichte velden

Jouw gegevens

Loper / Buddy
Man / Vrouw
(uren)
(minuten)

Gegevens in geval van nood

Gegevens teamgenoot