10 maart 2024 - NN CPC Loop Den Haag, afstanden 5km, 10km en 21,1km, uiterste datum aanmelding 28 januari2024. Aanmelden is niet meer mogelijk.

13 april 2024 - NN Rotterdam Marathon, City run, afstand 4,2km. Aanmelden is niet meer mogelijk.

14 april 2024 - NN Rotterdam Marathon, afstanden 10,5km, 42,2km Duo (2 x 21km) en 42,2km. Aanmelden is niet meer mogelijk.

22 september 2024 - NN Dam tot Damloop, afstand 10EM. Er zijn 20 startbewijzen beschikbaar voor loper én buddy

28 september 2024 - Landelijke Running Blind dag Alkmaar (alleen de loper hoeft zich in te schrijven onder vermelding van naam buddy)

20 oktober 2024 - TCS Amsterdam marathon. Het aantal beschikbare startbewijzen is uitgegeven. Aanmelden is niet meer mogelijk.

16 november 2024 - NN Running Blind Weekend, Zevenheuvelennacht - 7km, uiterste datum aanmelding 2 november 2024

17 november 2024 - NN Running Blind Weekend, NK Running Blind - 15km, uiterste datum aanmelding 2 november 2024

 

Richtlijnen voor aanmelding via de Running Blind website:

Aanmelden voor een gesponsorde wedstrijdloop kan via onderstaand inschrijfformulier. Per wedstrijd vul je als loper én buddy een apart inschrijfformulier in.

Op dit formulier vul je in of je als loper (met een visuele beperking) of als buddy meedoet. Om overzicht te houden over welke loper met welke buddy loopt, vragen wij aan het eind van het formulier contactgegevens van je teamgenoot, dus de loper of buddy waar je dit evenement mee loopt. Maar deze persoon moet zich zelf ook inschrijven.

Let op: als je wilt inschrijven voor de Duo-marathon in Rotterdam, geef dan na invullen van het formulier zelf via emailadres schrijfin@runningblind.nl door wie de andere teamgenoten zijn.

Wat gebeurt er nadat je het inschrijfformulier volledig en goed ingediend hebt?

Je ontvangt een kopie van je inschrijving in je e-mailbox vanuit het emailadres: schrijfin@runningblind.nl

Gebruik dit emailadres ook voor alle toekomstige wijzigingen en vragen die je hebt met betrekking tot de wedstrijdloop. Heb je geen emailbevestiging ontvangen dan is er iets niet goed gegaan tijdens het invullen van het formulier en zal je je opnieuw moeten aanmelden.

Ongeveer 10 dagen voor elke wedstrijdloop ontvang je een email met alle relevante informatie rondom de wedstrijd vanuit dit emailadres.

 

* Dit zijn verplichte velden

Jouw gegevens

Loper / Buddy
Man / Vrouw
(uren)
(minuten)

Gegevens in geval van nood

Gegevens teamgenoot