Winnares bij de dames werd voor het tweede achtereenvolgende jaar Johanny Gelens/Ronald van Loon (1:11:07) met op de tweede plaats Suzanne den Breejen/Arjan de Jong (1:21:48) gevolgd door op de derde plaats Susan Peters/Jos Cornelissen (1:23:40).

Bij de heren werd de winnaar Lowie van Eck/Danny Verheezen (1:06:18), die de winnaar van vorig jaar Tim Tadema/Frank Eikenaar 1:06:44) nipt versloeg. Op de derde plaats eindigde Gideon Boateng/Peter Kappert (1:16:40). Zowel de winnaar bij de dames als de heren ontvingen naast de bloemen de NN Running Blind wisseltrofee.

We blikken terug op een geslaagd, sportief en verbindend weekend! Jong of oud, beginner of ervaren loper, het NN Running Blind Weekend is het meest toegankelijke hardloopevenement voor mensen met een visuele beperking. Zo werden alle deelnemers volledig ontzorgd. In aanloop naar dit evenement waren speciale trainingsprogramma’s georganiseerd, en mocht tijdens deze wedstrijddagen gebruik gemaakt worden van eigen ontvangstruimtes en startvakken, waar slechtziende lopers van en naartoe werden begeleid door buddy’s. Het NN Running Blind Weekend is een initiatief van Uniek Sporten in samenwerking met Nationale-Nederlanden. Op naar weer zo’n mooi hardloopevenement in 2024.