Vanaf 9 uur is er een ontvangst met koffie of thee en rond 10 uur gaan we op pad voor de loop. Na afloop is er gelegenheid om te douchen en om te kleden. En dan hebben we een gezamenlijke lunch en om ongeveer half drie gaan we weer huiswaarts.

 Aanmelden doe je zo:

Je kan je opgeven via de website: https://www.runningblind.nl/over-running-blind/inschrijven-gesponsorde-loopevents-nn-tcs/gesponsorde-loopevents. Helemaal onderaan het aanmeldformulier bij Race kies je dan Zaterdag 28 oktober 2023 – Landelijke Running Blind dag in Harderwijk. Voor deze dag hoeft alleen de loper zich in te schrijven. Graag wel de naam van je eigen buddy opgegeven in het betreffende veld. In verband met vervoer vanaf het station: willen jullie in het veld: Afstand welke je het meeste loopt, aangeven of je met de trein of met de auto komt? Reiskosten worden vergoed.

Wij hebben er veel zin in: een mooie locatie, fijne mensen van AV Athlos die ons deze mogelijkheid bieden, een mooie kans om te trainen voor de 15 kilometer van het NK Running Blind. En mocht er een herfst buitje vallen: er is ruime gelegenheid om te douchen en om te kleden.

Wij kijken uit naar jullie komst, tot ziens! Het bestuur van Stichting Running Blind.

Adres: Strokelweg 5, 3847 LR Harderwijk