Je bent hier:

Wedstrijdimpressies van Alannah

 2  

Afgelopen maand liep Alannah weer twee wedstrijden in De Bilt en in Nijkerk. Inmiddels staat haar medaillespiegel op 44.

{filename}
Alannah en Joke op de 10 km in De Bilt

Op zondag 8 april heb ik samen met mijn buddy Joke Davio uit Zeist 10 km hardgelopen in De Bilt. Mijn startnummer was: 209. Ik heb 10km gelopen in 1:04 min. Mensen stonden langs de kant om ons aan te moedigen en te klappen. Ik kreeg na afloop van de wedstrijd een medaille en die heb ik in braille gedaan; daar stond op: De Bilt 10 km 2018. Ik ben trots op mezelf en heb van deze leuke dag genoten.

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn moeder 5 km hardgelopen in Nijkerk. Mijn startnummer was: 877. Ik heb de 5 km in 31 min gelopen en 25 sec over gedaan.

De route begon over de weg. Wij liepen eerst door het winkelcentrum van Nijkerk langs de winkels en daarna liepen we langs verschillende huizen.Vervolgens liepen wij heuvels op, heuvels af; wij gingen bochten maken en vervolgens liepen we over verkeersdrempels. Wij liepen ook langs de school met verschillende speeltoestellen zoals schommels en klimrekken en vervolgens liepen we weer over de weg totdat wij uiteindelijk de finish bereikten.

Na afloop kreeg ik een beker water en een muslireep. Ik kreeg een prachtige medaille; die heb ik in braille gedaan. Daar staat op: 5 km Nijkerk 2018.

Ik ben heel trots op mezelf en dit is nu mijn 44ste medaille.

Ik heb van deze leuke dag genoten.

Groetjes,

Alannah

Naar boven