Je bent hier:

Utregse Meidenloop 2014

Utrecht    5  

Dit jaar kwamen Alannah met buddy Elly en Jolanda met haar moeder Thea in actie tijdens de vijfde Meidenloop op 29 juni. Op deze dag werd het oude centrum van Utrecht overspoeld met hardlopende meiden in roze shirts. Jolanda en Alannah gaan jullie meer over vertellen.

{filename}
Na afloop van de Meidenloop: Alannah met haar 20e medaille!

Jolanda aan het woord

Ik heb samen met mijn moeder gelopen. Ook mijn zus en vriendin liepen de 5 kilometer. We vonden het een leuke loop.
Nadat we de startnummers opgehaald hadden hebben we nog even iets gegeten zodat we niet met een lege maag aan de start stonden. Na de warming up op ons gemak naar het startvak gelopen waar het al best vol was. Jammer dat we daar net even een bui kregen, maar dat waren ook gelukkig de enige druppels.
Na het startschot was het even dringen maar al snel liepen we lekker. Halverwege wel even gestopt bij de waterpost om even rustig te drinken. We hadden met lopen wel wat moeite met de Utrechtse klinkers. Ik om te lopen en mijn moeder om me er goed overheen te sturen maar dat ging goed. Het leuke van de route was wel dat we onder de Dom doorgingen. Met een tijd van 37:19 gingen we over de eindstreep waar we als Running Blind lopers nog even extra genoemd werden. Een ketting als medaille is wel weer eens iets anders. Een leuke loop die nog niet zo massaal is.
Wij willen volgend jaar weer in Utrecht lopen.

Groetjes van Jolanda

Alannah aan het woord

Eergisteren heb ik samen met mijn buddy Elly de meidenloop in Utrecht gedaan. Dat was 5 km. Mijn startnummer was: 6000. Jolanda, van running Blind Den Haag deed ook mee met de 5 km. Het was druk; er deden heel veel mensen mee. Sommige deden zelfs tien km; dat was 's middags. Ik zou het onder de 30 min doen maar het was te druk; mijn moeder heeft naar mijn tijd gekeken. Ik vergiste me want, ik dacht dat ik het in 40 min heb gelopen maar, ik heb vijf minuten sneller gelopen. Ik heb 35 min en 25 sec over gedaan. Tijdens het lopen moesten we stilstaan vanwege de drukte. Jolanda liep eerst voor mij en toen liep ik voor Jolanda. We hadden heel erg geluk met het weer want, voor de start begon het te regenen en toen we pas echt begonnen waren met lopen was het zonnig en droog. Aan het eind kreeg ik een medaille. Ik heb ook iets gegeten en gedronken. Ik heb ervan genoten. Nu heb ik 20 medailles!

Groetjes, Alannah

Foto's door Ann M. Conefrey

Naar boven