Je bent hier:

The Blind Run 2015

Utrecht    18  

Op 10 oktober deed onze afdeling weer mee aan The Blind Run en ook dit jaar was het een prachtige dag. In een gezellige en sportieve sfeer verzorgde Maiko, onze trainer, de warming up. Kort daarna klonk het startshot waarna Joleen met buddy Jeroen, Amanda met buddy Nora en Alannah met buddy Sara begonnen aan de uitdaging om zo veel mogelijk gesponsorde kilometers te lopen binnen anderhalf uur. Met meer dan 100 lopers is er een sponsorbedrag van € 21.656 opgehaald voor blinde en slechtziende kinderen: een geweldig succes!

{filename}
Maiko zorgde voor een goede sfeer tijdens de warming up.

Alannah's Blind Run

“Gisteren heb ik voor de tweede keer meegedaan aan The Blind Run, in het Maxima park Utrecht. Mijn broertje Aiden deed ook mee. Het was heel interessant want Aiden werd aan het einde geïnterviewd. Ik liep met Sara als buddy; zij is de vrouw van mijn muziekleraar op school. Mijn startnummer was 53. Aan het begin was het heel druk met lopers voor ons en naast ons. Af en toe moesten we een heleboel mensen inhalen. Halverwege heeft Aiden ons ingehaald.

De ondergrond was anders dan vorig jaar omdat de paden vlakker waren en ook omdat ze niet zo smal waren. Af en toe ging het pad een klein beetje omhoog of naar beneden. We liepen over bruggen en vervolgens ging het verder over het grind pad. Er stonden mensen langs de kant om ons aan te moedigen en te klappen. Verder werd er veel muziek gedraaid en aan het eind werden er bananen uitgedeeld. Ik had samen met Sara meer dan 10 rondjes gelopen dus tussen de 10 en 11 km. Aiden liep ook 11 km. Het was mooi weer met veel zon.

Na aflooop van de Blind Run kregen Aiden en ik een medaille. Ik weet niet of Sara ook een medaille kreeg maar ik heb wel een speciale braillekaart voor Sara getypt om haar te bedanken voor het lopen. Ik heb de kaart wel voor haar voorgelezen. Op de website van Bartiméus staan prachtige foto's.

Groetjes,
Alannah”

Foto's door Ann M. Conefrey.

Naar boven