Je bent hier:

Stockholm marathon door RRZ: € 724

Utrecht    13  

Maar liefst 9 leden van de Road Runners Zeist (RRZ) hebben op 1 juni de Stockholm marathon gelopen voor de Stichting Running Blind. Bij elkaar is er een bedrag van € 724,28 aan giften ontvangen.

{filename}
Een groepsportret in onze mooie sponsorshirts

Dank aan alle sponsors en de marathonlopers!

“Geweldig is het dan ook dat u via het lopen van de marathon in Zweden een steentje bij kan dragen, om Running Blind tot een succes te maken in Nederland. Hartelijk dank aan alle sponsors en de inzet van de marathonlopers!”

John Stoop, voorzitter Stichting Running Blind

Enorm afzien

De marathon van Stockholm is niet zomaar een marathon. Hij valt in de categorie zware marathons. Dat ligt in het bijzonder aan het heuvelachtige parcours; verder is het allemaal prachtig met een bijzondere finish in het Olympisch Stadion uit 1912. Van de 9 RRZ-lopers zijn er 8 gestart: Ton moest vooraf al afhaken, vanwege een gebroken middenvoetsbeentje en Martin en Henk moesten helaas tijdens de marathon uitstappen. De een, vanwege een vervelende insectenbeet, en de ander, vanwege rugklachten. Voor Anja, Ann en Anne Marie was het hun eerste marathon; de anderen hadden al wat meer ervaring.

Topprestaties!

Hieronder de uitslagen. Onlangs alle heuvels en het warme weer, stuk voor stuk topprestaties!

Henri van de Flier 3:44; Anja Kleefsman 3:56; Anne Marie Hey 3:59; Marielle Hoop 4:02; Ann Conefrey 4:11 en Phia van Schaik 4:19.

Tekst en foto's door Ann M. Conefrey

Naar boven