Je bent hier:

Run4Usherteam Zevenheuvelenloop Nijmegen

De Stichting Ushersyndroom doet met een Run4Usher-team mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen op 18 november 2018. Dit om de bekendheid van het
Ushersyndroom te vergroten en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek om het proces van doof en blind worden te stoppen.

Dit jaar loopt het Run4Usher-team voor de vijfde keer mee; een jubileum! Vijf jaar geleden startte het Run4Usher-team met 23 lopers, vorig jaar waren dat er maar liefst 144. Ter ere van het jubileum en gezien de grote relatie tussen Running Blind en de Stichting Ushersyndroom, willen wij Running Blind van harte uitnodigen om dit jaar met ons mee te lopen en gezamenlijk het jubileum te vieren. Het Run4Usher-team doet dit jaar mee aan de Zevenheuvelenloop (15 km op zondag 18 november), de Zevenheuvelennacht (7 km op zaterdagavond 17 november) en de Mini Zevenheuvelenloop (voor leerlingen van groep 3 t/m 8 van de basisschool op zaterdagavond 17 november).

Mochten jullie met ons mee willen lopen, lijkt ons dat erg leuk! De inschrijving werkt dan als volgt: Vanaf 1 juni kunnen lopers zich inschrijven via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

Vervolgens kunnen lopers via run4usher@ushersyndroom.nl laten weten dat zij zich hebben ingeschreven en mee willen lopen in het Run4Usher-team. Wij houden deelnemers dan op de hoogte van alle verdere praktische zaken.

Lopers die als buddy meelopen, kunnen zich gratis inschrijven. Dit kan door de naam en het mailadres van de buddy naar rick.brouwer@ushersyndroom.nl te mailen. Rick mailt vervolgens een persoonlijke actiecode waarmee de buddy zich kan inschrijven.

Ter ere van het jubileum wordt een nieuw shirt ontworpen met voor zintuiglijk gehandicapten een attentieverhogende toevoeging om de zichtbaarheid en veiligheid te vergroten. Meelopen in een Running Blind shirt is uiteraard ook helemaal prima.

Naar boven