Je bent hier:

Protocol Inschrijven van buddy’s Le Champion evenementen

Le Champion maakt het voor lopers van Running Blind gemakkelijk deel te nemen aan hun hardloopevenementen. Hieronder staat hoe dat in zijn werk gaat.

De huidige afspraak die zij met Running Blind gemaakt hebben is dat de buddy van een loper gratis mag deelnemen aan de hardloopevenementen van Le Champion.

Om de startbewijzen te kunnen realiseren dient de contactpersoon op tijd -uiterlijk een week voor de sluiting van de inschrijving- zich te melden bij Le Champion met alle aanvragen voor de buddy’s van het desbetreffende evenement. (Dit mag natuurlijk ook eerder) Hierop kan Le Champion speciale codes voor de buddy’s verstrekken. Een buddy heeft dan in het uiterste geval nog een week om deze code te verzilveren. De aanvraag van de contactpersoon kan d.m.v. een e-mail naar de contactpersonen van Le Champion.
De e-mailadressen van deze contactpersonen zijn bekend bij de besturen van de regiogroepen van Running Blind en de redactie van de website van Running Blind.

Tip, sommige hardloopevenementen sluiten eerder omdat het deelnemerslimiet bereikt is. Het is voor Le Champion daarna erg lastig om nog startbewijzen uit te geven en we willen voorkomen dat de loper wel ingeschreven staat, maar de buddy niet. Houd daarom goed de website van Le Champion in de gaten. Ze communiceren altijd tijdig als het limiet bijna bereikt is.

www.lechampion.nl

Naar boven