Je bent hier:

Meedoen aan de hardloopevenementen van Nationale-Nederlanden in 2021

Nationale-Nederlanden is supporter van alle hardlopers. Wie je ook bent en wat je doel ook is. Een beperking mag je niet tegenhouden om te hardlopen. Iedereen
moet mee kunnen doen. Vanuit deze gedachte is Nationale-Nederlanden een samenwerking aan gegaan met Stichting Running Blind.

{filename}
Machteld en buddy Johan in de duinen bij Parnassia aan het hardlopen (foto: Iris Duvekot voor NN)

Samenwerking Nationale-Nederlanden en Running Blind

Fonds Gehandicaptensport heeft met NN afspraken gemaakt over de samenwerking met Running Blind.

Nationale-Nederlanden is naamgevend sponsor van 4 grote hardloopevenementen in Nederland:

NN Egmond Halve Marathon

NN CPC Den Haag

NN Marathon Rotterdam

NN Zevenheuvelenloop

Lopers en buddy’s van Running Blind krijgen als koppel de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan deze evenementen. De inschrijving voor deze evenementen loopt
via Stichting Running Blind.

Alle lopers en hun buddy’s worden ontvangen in het Runners & Supportershome van Nationale-Nederlanden. Je kan je daar omkleden, je spullen achter laten en na afloop een hapje en een drankje te nuttigen. Running Blind zal in het Runners & Supportershome aanwezig zijn met een infostand.

Om gebruik te maken van de bovenstaande mogelijkheden wordt van zowel de loper als de buddy verwacht dat er wordt gelopen in de kleding die door Nationale-Nederlanden beschikbaar wordt gesteld. Uitgifte van de kleding verloopt via Stichting Running Blind. Er is een nieuwe kledinglijn gemaakt die voor het eerst op het NK Running Blind tijdens de NN Zevenheuvelenloop wordt gebruikt.

Voor de estafetteteams van de NN Marathon Rotterdam graag opgeven of jullie regiogroep met een of twee teams mee wil doen. Want hiervoor moeten we per team inschrijven. Bij de andere evenementen kunnen we iedereen individueel inschrijven (dat wil zeggen loper samen met buddy). In Rotterdam kunnen we mensen ook individueel inschrijven voor de kwart marathon of de hele marathon.

Het inschrijfformulier kan je als koppel aanvragen bij het regiobestuur van je eigen regio,of via deze pagina.

Onderstaand meer info over de vier hardloopevenementen van Nationale-Nederlanden in 2021:

https://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

https://www.nncpcloopdenhaag.nl/

https://www.nnmarathonrotterdam.nl/

https://www.nnzevenheuvelenloop.nl

Deze afspraken met Nationale-Nederlanden hangen voor een deel samen met de overeenkomst die het Fonds Gehandicaptensport met NN heeft gemaakt.

Download het Inschrijfformulier in Word

Naar boven