Je bent hier:

Meedoen aan de hardloopevenementen van Nationale-Nederlanden in 2020

Running Blind heeft met Nationale-Nederlanden een afspraak gemaakt over het deelnemen van lopers en buddy’s van alle regiogroepen van Running Blind aan een aantal hardloopevenementen die door Nationale Nederlanden gesponsord worden in 2020.

Running Blind heeft met Nationale-Nederlanden een afspraak gemaakt over het deelnemen van lopers en buddy’s van alle regiogroepen van Running Blind aan een aantal hardloopevenementen die door Nationale Nederlanden gesponsord worden. Onderaan staan de vier hardloopevenementen waar het om gaat.

Dit houdt in dat lopers en buddy’s op kosten van Nationale-Nederlanden als koppel mogen deelnemen als ze zich samen centraal inschrijven via de stichting
Running Blind. Stichting Running Blind regelt de inschrijving voor alle lopers en regelt centraal de kosten met Nationale-Nederlanden.

Alle deelnemers van Running Blind mogen ook gebruik maken van het Hospitality-programma van Nationale-Nederlanden. Dat houdt in dat er
voor lopers van Running Blind als gasten een plek is om te verzamelen, je om te kleden en na afloop een hapje en een drankje te nuttigen. Running Blind zal op
al deze hardloopevenementen aanwezig zijn met een infostand. Bedoeling is dat we interesse wekken bij hardlopende medewerkers van Nationale-Nederlanden om
bij ons als buddy te gaan meedoen.

Voorwaarde is dat de lopers en buddy’s van Running Blind de wedstrijd lopen in het Running Blindshirt waar ook het logo van Nationale-Nederlanden op gedrukt staat. Het bestuur is bezig met het regelen van een nieuwe kledinglijn hiervoor.

De eerste loop is Egmond.
Omdat de inschrijving hiervoor snel geregeld moet worden is het verzoek aan de regio’s gedaan om hardlopers snel te vragen of ze mee willen doen of niet. Het inschrijfformulier moet uiterlijk 7 december 2019 binnen zijn bij stichting Running Blind.

Het inschrijfformulier kan je als koppel aanvragen bij het regiobestuur van je eigen regio,of via deze pagina.

Voor de estafetteteams van de Marathon Rotterdam graag opgeven of jullie regiogroep met een of twee teams mee wil doen. Want hiervoor moeten we per team inschrijven. Bij de andere evenementen kunnen we iedereen individueel inschrijven (individueel wil wel zeggen als loper samen met je buddy). In Rotterdam kunnen we mensen ook individueel (als loper en buddy samen) inschrijven voor de kwart marathon of de hele marathon.

Het gaat om onderstaande vier hardloopevenementen in 2020:

https://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

Zondag 12 januari 2020 Kwart of een halve marathon

https://www.nncpcloopdenhaag.nl/

Zondag 8 maart 2020 5 km, 10 km of halve marathon

https://www.nnmarathonrotterdam.nl/

Zondag 5 april 2020 Kwart of hele marathon of businessestafette met 4 lopers (ieder ongeveer 10 km).

https://www.nnzevenheuvelenloop.nl

Zondag in november 2020 15 km (datum volgt later)

Deze afspraken met Nationale-Nederlanden hangen voor een deel samen met de overeenkomst die het Fonds Gehandicaptensport met NN heeft gemaakt.

Download het Inschrijfformulier in Word

Naar boven