Je bent hier:

Linschotenloop zaterdag 21 december 2019

Zaterdag 21 december 2019, de laatste zaterdag voor Kerst,wordt alweer de 42ste Linschotenloop gehouden. Deze loop door de polders in het
Groene Hart rondom Linschoten, is een lekkere, meestal frisse, loop die nog steeds ieder jaar meer deelnemers trekt. Buddy's doen gratis mee.

Zaterdag 21 december 2019, de laatste zaterdag voor Kerst, wordt alweer de 42ste Linschotenloop gehouden. Deze loop door de polders in het Groene Hart rondom Linschoten, is een lekkere, meestal frisse, loop die nog steeds ieder jaar meer deelnemers trekt. Een van de kenmerken van deze loop is dat het helemaal door vrijwilligers wordt georganiseerd en perfect georganiseerd is.

Vanaf station Woerden rijden pendelbussen naar de startplaats. De aftstanden zijn: 2,2 km - 5,3 km - 10,5 km - halve marathon.

Bij voorinschrijving via de website (https://www.linschotenloop.com/Inschrijven.aspx) vóór 30 november, krijg je je startbewijs thuis gestuurd. Ook dit jaar kunnen buddy’s gratis meelopen. De procedure hiervoor is dat de loper zicht inschrijft via de website en de betalingsprocedure ook doorloopt. De buddy kan een email sturen naar netty.dorrestijn@gmail.com, en als je even aangeeft met welke loper je loopt, stuur ik je een code toe die je kan gebruiken om je kosteloos via de website in te schrijven.
Als inwoner van dit mooie dorp en medeloper kan ik deze loop van harte aanbevelen en ik hoop je daar aan de start te zien!

Netty Dorrestijn

bestuurslid Stichting Running Blind

Naar boven