Je bent hier:

Doe mee aan de HandicapNL Triathlon 24 augustus 2019

Vorig jaar deden van Running Blind een aantal mensen mee aan deze triathlon: Nicoletta, Diana, Irma en Rick. Een mooie ervaring volgens dit viertal. Wie volgt?

Wil jij komende zomer een unieke sportprestatie neerzetten? Dat kan! Op 24 augustus a.s. organiseren we weer de HandicapNL Triathlon in Veenendaal. Je kunt als team of individueel aan dit evenement meedoen en je laten sponsoren voor het goede doel.

De HandicapNL Triathlon is voor iedereen toegankelijk: o.a. handbikers, rolstoelers, duozwemmers/-lopers en tandemrijders worden van harte uitgenodigd om in actie te komen. Bij de HandicapNL Triathlon leg je de triathlon individueel af of vorm je met anderen een team. Het team mag bestaan uit dames en heren, jong en oud (vanaf 16 jaar). Iedereen kan dus meedoen!

Samen of juist alleen


Je kunt kiezen voor een van de volgende afstanden:

  • 1/4 estafette triathlon: met een team van drie deelnemers doe je samen een kwart triathlon in estafettevorm (1 km zwemmen of 40 km fietsen of 10 km hardlopen)

  • 1/4 triathlon individueel
  • (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen)

  • 1/8 triathlon individueel (500m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen    Samen gaan we geld bij elkaar sporten voor mensen, van wie plotsklaps het leven op zijn kop staat. Mensen die ineens moeten leren leven met een fysieke beperking. Hoe kan je na je revalidatie-traject je leven weer oppakken en echt meedoen in de maatschappij? Samen met Rehab Academy stoomt HandicapNL mensen na het revalideren klaar voor het leven met een fysieke handicap. In actie komen kan heel gemakkelijk. Je krijgt van HandicapNL een sponsorpagina die je makkelijk kunt delen met al je vrienden en familie. Op die manier geef je nog meer gewicht aan de bijzondere prestatie die je komende zomer neer gaat zetten. Wacht dus niet te lang met het inschrijven, want het aantal startplekken in onze speciale serie is beperkt!

    https://evenementen.voorhandicap.nl/evenement/triathlon-veenendaal-2019

  • Naar boven