Je bent hier:

5 km Werkhoven en 10 km Sponsorloop Jubileum

 5  

Alannah doet verslag van twee lopen die ze onlangs heeft gedaan met een buddy

{filename}
Alannah samen met haar buddy Elly in Werkhoven

ik heb twee weken geleden samen met mijn buddy Elly 5 km hardgelopen in Werkhoven.

Mijn startnummer was: 11. De route begon op het fietspad en rende langs weilanden en de Sint Stevenskerk. Verder liepen we langs boerderijen met geiten en schapen. Wij liepen door woonwijken richting dorpcentrum de Brink en daar was de finish. Na afloop van de wedstrijd had ik iets gegeten en gedronken. Ik had een appel en een fles water. Ik kreeg ook een medaille en die heb ik in braille gedaan. Daar staat op: werkhoven 5 km 2017. Het is een leuke dag geweest.

Jubileumloop

Ik liep afgelopen zondag samen met mijn moeder een 10 km sponsorloop op Papendal. De sponsorloop was onderdeel van het tien-jarig jubileum van de stichting Running Blind. De opbrengst ging naar onderzoek van het oogfonds naar oogziektes. Mijn startnummer was: 76. Ik heb 10 km in 54 min gelopen en 30 sec.

Er deden meer dan 150 mensen mee met deze loop. De route begon over de weg. We moesten heuvels op, heuvels af, bochten maken en zo liepen we verder door het bos over stenen en grindpaden. Het waren twee korte rondjes van ongeveer 5 km. Bij de tweede keer deden we hetzelfde en zo liepen we verder totdat we bij de finish kwamen. Na afloop van de wedstrijd heb ik iets lekkers gegeten en gedronken. Ik had een banaan en een fles water. Van mijn moeder kreeg ik een prachtige medaille in braille en daar staat op: running Blind 2007-2017.

Het was een leuke dag.

Groetjes,

Alannah

Naar boven