Je bent hier:

3Bergenloop 2016

Utrecht    10  

Maar liefst 1600 hardlopers, waaronder enkele RB-lopers en buddy's uit Rotterdam, Den Bosch en Zeist hebben zaterdag 5 maart de modder getrotseerd en meegedaan met de 3Bergenloop door het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug.

{filename}
Dank aan de organisatie en alle lopers van de 3Bergenloop 2016!

€ 2.879,50 opgehaald!

Hartelijk bedankt aan en de organisatie en alle lopers voor hun steun aan de Stichting Running Blind als goede doel - er is een bedrag van € 2.879,50 opgehaald!

Alannah heeft het volgende geschreven over deze uitdagende loop:

“Gisteren heb ik samen met Kitt Bosman, een buddy uit Rotterdam, meegedaan aan de 3Bergenloop in Driebergen. Er deden ongeveer 1500 mensen mee met deze loop. Ze gingen Running Blind als goed doel sponsoren. Mijn startnummer was 473 en ik heb samen met Kitt de 6 km gelopen. De route ging door het bos en bijna alle paden waren onverhard. Er was één klim en dat was op een fietspad.

Het was mooi weer maar wel modderig. Na afloop heb ik een medaille gekregen. Ik heb ook erwtensoep en een appel gegeten en iets gedronken. Omdat het zo modderig was heb ik de 6 km in 38 min gelopen. Er stonden mensen langs de kant om ons aan te moedigen en te klappen. Verder heb ik ervan genoten. Ik heb nu 30 medailles; daar ben ik heel trots op. Ik kreeg veel complimenten.

Groetjes, Alannah”

Naar boven