Je bent hier:

Wedstrijden

Archief 2019

Susan Peters over de marathon van Amsterdam

Susan Peters loopt bij Running Blind Amsterdam. Tijdens de marathon van Amsterdam afgelopen maand lipe ze 2:09:01 over de halve marathon. En dat smaakte naar meer.

Linschotenloop zaterdag 21 december 2019

Zaterdag 21 december 2019, de laatste zaterdag voor Kerst,wordt alweer de 42ste Linschotenloop gehouden. Deze loop door de polders in het
Groene Hart rondom Linschoten, is een lekkere, meestal frisse, loop die nog steeds ieder jaar meer deelnemers trekt. Buddy's doen gratis mee.

Jubileumeditie Ronde van Empel 2019

Het is precies 5 jaar geleden dat de organisatie van de Omloop van Empel voor het eerst plaatsvond. Het is een gezellig kleinschalig harloopevenement. De Omloop van Empel in Empel hoort bij de Summer City Runs samen met Engelenrun in Engelen en Jeroen Boschloop in Den Bosch. De Summer City Runs is een samenwerking van 3 hardloopevenementen in de regio ‘s-Hertogenbosch. Een verslag van Franka.

Franka en Brigitte in de Ronde van Empel 2019

Running Blinddag en Marikenloop door Alannah

 1  

Alannah van Running Blind Utrecht doet verslag van twee van haar recente lopen: De loop in Helden tijdens de Landelijke Running Blinddag en de Marikenloop in Nijmegen.

Alannah en Kitt tijdens de Marikenloop 2019

Posbankloop 29 september 2019

De jubileumeditie van de Posbankloop vindt plaats op zondag 29 september 2019 en gaat over het mooiste parcours van Nederland. Je kunt kiezen tussen 6 kilometer
of 15 kilometer.

Naar boven