Je bent hier:

Wedstrijden

Archief 2018

Hardloopervaringen Alannah afgelopen maanden

 5  

Afgelopen maanden deed Alannah mee aan de Loopfietsmarathon in Soest, de Dam tot Damloop Amsterdam naar Zaandam en The Blindrun in Zeist en de chocolademelkloop in de Bilt.

Dam tot Damloop opbrengst

Vestingloop Willemstad 23 september 2018

Zondag 23 september is het feest! De Rabobank Vestingloop Willemstad bestaat dan vijf jaar. Deze editie zijn er twee nieuwe onderdelen: de Halve Marathon en een 10 km wandelroute! We hebben inmiddels al dik 1.100 inschrijvingen en het aantal startplekken is beperkt.

Vestingloop Willemstad 2018

Ekiden en nieuwe uitdaging voor Alannah

 1  

Alannah liep op 7 juli de Ekiden in Rotterdam. In september gaat zij een nieuwe uitdaging aan: Een afstand van 16 km op de Dam tot Damloop.
Ze loopt dan voor het Helen Dowling Instituut.

Alannah en Kitt bij de wissel.

Heuvelrugloop Maarn

Alannah liep met haar moeder als buddy de Heuvelrugloop van 10 km in Maarn

Alannah na het voltooien van de loop.

Run4Usherteam Zevenheuvelenloop Nijmegen

De Stichting Ushersyndroom doet met een Run4Usher-team mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen op 18 november 2018. Dit om de bekendheid van het
Ushersyndroom te vergroten en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek om het proces van doof en blind worden te stoppen.

Zondag 23 september 2018 Rabobank Vestingloop Willemstad

Zondag 23 september is het feest!

Willemstad bestaat dan vijf jaar. Om dit te vieren gaan er allerlei leuke activiteiten plaats vinden. Ook zijn er twee nieuwe onderdelen: de Halve
Marathon en een 10 km wandelroute! We hebben inmiddels al dik 700 inschrijvingen en het aantal startplekken is beperkt dus: Mis het niet en
schrijf nu in!

Vestingloop in Willemstad

Wedstrijdimpressies van Alannah

 2  

Afgelopen maand liep Alannah weer twee wedstrijden in De Bilt en in Nijkerk. Inmiddels staat haar medaillespiegel op 44.

Alannah en Joke op de 10 km in De Bilt

18 maart: 32e Drunense Duinenloop

Op 18 maart 2018 organiseert DAK Drunen voor de 37e maal de Drunense Duinenloop. Deze loop kent diverse afstanden.
DAK stelt deze loop ook open voor mensen met een visuele beperking. Uitgangspunt is dat de loper zelf voor een buddy zorgt.

Startfoto Drunense Duinenloop

Naar boven