Je bent hier:

Wedstrijden

Archief 2014

Estafette Marathon Nieuwegein

Utrecht    13  

Vier blinde lopers, één slechtziende loper en vier buddy's hebben vandaag gezamenlijk de 42,195 km van de Estafette Marathon Nieuwegein afgelegd in 4:36:51. Een zeer goed georganiseerde loop met een mooi parcours.

Na afloop van de Estafette Marathon Nieuwegein

Laan van Meerdervoortloop

Den Haag    49    1

Op 2 november liepen acht lopers en buddy's van Running Blind Den Haag de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop over een afwisselend parcours. Met name die afwisseling illustreert goed hoe je als slechtziende het hardlopen ervaart. Meer weten, lees het verslag van Jan.

Het hele team, incl. de 'losse' lopers. En of het leuk was!

Utregse Meidenloop 2014

Utrecht    5  

Dit jaar kwamen Alannah met buddy Elly en Jolanda met haar moeder Thea in actie tijdens de vijfde Meidenloop op 29 juni. Op deze dag werd het oude centrum van Utrecht overspoeld met hardlopende meiden in roze shirts. Jolanda en Alannah gaan jullie meer over vertellen.

Na afloop van de Meidenloop: Alannah met haar 20e medaille!

Rotterdam Marathon 2014

Rotterdam    12    1

Zondag 13 april hebben weer 2 teams van lopers en 2 teams buddy's de estafette marathon gelopen. Het was weer een prachtige belevenis met héél goede tijden en voor sommigen zelfs een PR. Het weer werkte natuurlijk ook mee en het aantal kijkers, dat dit jaar weer groter leek, zorgde voor een onvergetelijke gebeurtenis. Lees verder voor een sfeerverslag van Hilda en van Roel.
Met ontzettend veel dank aan MEE en Pameijer die ook dit jaar onze deelname weer mogelijk hebben gemaakt.

Over de finishlijn

Mini-marathon Rotterdam

Rotterdam    3    

Een dag voor de echte marathon werd er in Rotterdam de mini-marathon gehouden over een afstand van 4,2 km. Onder de vlag van de Dirk Kuyt Foundation deden enkele lopers van Running Blind en Pameijer mee.

kort voor de start van de mini-marathon

Mijlen van Zeist

Utrecht    4  

Zondag 23 maart heeft Alannah Conefrey de Mijlen van Zeist gelopen. Lees haar verslag om er achter te komen hoe het haar is vergaan.

Alannah en vader Marco

Naar boven