Je bent hier:

Wedstrijden

Archief 2013

Meeuwen Makrelenloop

Den Haag    8  

Rita met Kitt en Tim en Jan hebben op 14 december 2013 de Meeuwen Makrelen loop volbracht. Een heel mooie en gezellige loop, maar wel heel zwaar want 16 km over het strand is toch wat anders dan 16 km over mooie fietspaden. Lees verder voor een impressie van Rita.

Rita en Kitt op het strand

Kitt loopt Valencia

Rotterdam    4  

Op 17 november heeft onze buddy Kitt de marathon van Valencia gelopen in de prachtige tijd van 3 uur 35 minuten, een wereldtijd! Lees hieronder haar reactie en zie ook de foto's.

Kitt voor de start

Zevenheuvelennacht

Rotterdam    6  

Speciale editie van de Zevenheuvelenloop werd ook door Running Blind bezocht.
Deze wedstrijd in het donker over 5 en 10 km, was vanwege het jubileum van de Zevenheuvelenloop.

Alannah laat trots haar medaille zien.

Maliebaanloop Utrecht 2013: Alannah en Elly

Utrecht    4  

Ik scan de omgeving op mogelijke gevaar. Rechts van ons staan dranghekken met uitstekende pootjes, eersteklas struikelmateriaal. Maar verder ontdek ik weinig obstakels. Alannah en ik staan in het startvak van de Maliebaanloop in Utrecht. Tussen ons in een rood lintje. Alannah heeft hem met haar rechterhand beet, ik met mijn linker. We zijn er klaar voor.

Alannah loopt met buddy Elly (foto: Michel Reij)

Maasstadloop 2013

Rotterdam    63    1

Op 8 september was het weer zover: de Maasstadloop. Werd deze door PAC georganiseerde prestatieloop vorig jaar nog gecombineerd met ons open-kampioenschap, dit jaar werd het een sponsorloop voor het KNGF Geleidehonden. JCI Rotterdam trok hierin de kar en heeft uiteindelijk 2600 euro af kunnen dragen aan KNGF Geleidehonden, een heel mooi bedrag.

Lopen, Masseren en het goede doel KNGF

Stockholm marathon door RRZ: € 724

Utrecht    13  

Maar liefst 9 leden van de Road Runners Zeist (RRZ) hebben op 1 juni de Stockholm marathon gelopen voor de Stichting Running Blind. Bij elkaar is er een bedrag van € 724,28 aan giften ontvangen.

Een groepsportret in onze mooie sponsorshirts

Cityplazarun 2013

Utrecht    14    

Op zondag 7 juli vond de eerste editie van de Cityplazarun Nieuwegein plaats. Per inschrijving heeft de organisatie € 1,50 aan Stichting Running Blind gedoneerd, een totaalbedrag van € 495,-!

De RB-lopers na afloop van de Cityplazarun

Ekiden 2013

Den Haag    47    1

Op een prachtige en hete zomerse dag is zaterdag 6 juli de 23ste Ekiden Rotterdam gelopen. Dit jaar liep Running Blind met een combinatie van lopers van Rotterdam en Den Haag. De oorsprong van de Ekiden ligt in Japan en met de deelname van een verkleed Japans team werd de dag extra luister bijgezet.

Het gehele team op weg naar de finish

Maasstadloop

Rotterdam  

Op 8 september organiseren PAC, JCI en Running Blind de Maasstadloop. Er zal worden gelopen voor het KNGF Geleidehonden.

Het Goede Doel: KNGF Geleidehonden

CityPlazarun Nieuwegein

Utrecht  

Op 7 juli doet een delegatie van Running Blind mee aan de CityPlazarun in Nieuwegein. En wat het mooie is, CityPlazarun is donateur van Running Blind: van iedere inschrijving komt € 1,50 ten goede aan Stichting Running Blind.

Rokjesdag Amsterdam

Den Haag    6    2

Zondag 7 april was het zover, de meiden mochten weer de wei in. Jolanda en Sacha stonden echt te popelen om de 5 km te lopen, rennen, huppelen en desnoods vliegen. Rita en Sabine wilden meer, het was tenslotte de Rokjesdag-loop, dus daarom het rondje van 5 km tweemaal. Martin Bril zal het allemaal goedkeurend en glimlachend hebben aanschouwd.

Jolanda en Sacha hebben er zin in.

Naar boven