Je bent hier:

Wedstrijden

Running Blind lopers, lopen regelmatig wedstrijden in Nederland, lees hier hun verslagen en bekijk de foto’s.

Jubileumeditie Ronde van Empel 2019

Het is precies 5 jaar geleden dat de organisatie van de Omloop van Empel voor het eerst plaatsvond. Het is een gezellig kleinschalig harloopevenement. De Omloop van Empel in Empel hoort bij de Summer City Runs samen met Engelenrun in Engelen en Jeroen Boschloop in Den Bosch. De Summer City Runs is een samenwerking van 3 hardloopevenementen in de regio ‘s-Hertogenbosch. Een verslag van Franka.

Franka en Brigitte in de Ronde van Empel 2019

Running Blinddag en Marikenloop door Alannah

 1  

Alannah van Running Blind Utrecht doet verslag van twee van haar recente lopen: De loop in Helden tijdens de Landelijke Running Blinddag en de Marikenloop in Nijmegen.

Alannah en Kitt tijdens de Marikenloop 2019

Posbankloop 29 september 2019

De jubileumeditie van de Posbankloop vindt plaats op zondag 29 september 2019 en gaat over het mooiste parcours van Nederland. Je kunt kiezen tussen 6 kilometer
of 15 kilometer.

Hardloopervaringen Alannah afgelopen maanden

 5  

Afgelopen maanden deed Alannah mee aan de Loopfietsmarathon in Soest, de Dam tot Damloop Amsterdam naar Zaandam en The Blindrun in Zeist en de chocolademelkloop in de Bilt.

Dam tot Damloop opbrengst

Vestingloop Willemstad 23 september 2018

Zondag 23 september is het feest! De Rabobank Vestingloop Willemstad bestaat dan vijf jaar. Deze editie zijn er twee nieuwe onderdelen: de Halve Marathon en een 10 km wandelroute! We hebben inmiddels al dik 1.100 inschrijvingen en het aantal startplekken is beperkt.

Vestingloop Willemstad 2018

Ekiden en nieuwe uitdaging voor Alannah

 1  

Alannah liep op 7 juli de Ekiden in Rotterdam. In september gaat zij een nieuwe uitdaging aan: Een afstand van 16 km op de Dam tot Damloop.
Ze loopt dan voor het Helen Dowling Instituut.

Alannah en Kitt bij de wissel.

Naar boven