Je bent hier:

Korte film ‘Running Blind’

 1

Tijdens de 20ste ZieZo-beurs heeft op vrijdag 10 april de officiële première van de korte film "Running Blind" plaatsgevonden. Voorafgaand aan de vertoning van de korte film hield Bram Bakker een lezing over 'Running Therapie' en na afloop werd de samenwerking tussen Running Blind en het Oogfonds bekrachtigd.

{filename}
Eindshot: John en Ceel komen uit het bos

Korte film 'Running Blind'

Dit jaar was de ZieZo-beurs een bijzonder hoogtepunt voor Running Blind. Met de inzet van een grote groep mensen zijn in het najaar van 2014 op diverse lokaties audio en video-opnames gemaakt. Dit voorjaar heeft de cineast, Erik de Goederen van Blikvanger Produkties, het studiowerk afgerond en kon een select gezelschap in kleine kring reeds van het eindresultaat genieten. de korte film, gemaakt voor mensen met een visuele beperking het hardlopen laat beleven.

Op vrijdag 10 april was het grote moment, de officiële première van de korte film “Running Blind”. Het Oogfonds had de juiste omstandigheden gecreëerd: direct na een lezing van Bram Bakker over 'Running Therapie', werd de korte film 'Running Blind' aan het grote publiek vertoond. De opzet van cineast Erik de Goederen kon na afloop van de première als bijzonder geslaagd worden betiteld. De film werd echt ervaren als en 'hardloop-belevenis'.

Voor een nog diepere / meer intieme belevenis konden de liefhebbers op de Running Blind-stand met behulp van een hoofdletelefoon op, de intensiteit van de korte film verhogen.

Onderaan deze pagina kan de korte film 'Running Blind' worden bewonderd. Een HD-versie met HQ audio-instellingen, kun je vinden onder deze link

Video’s

Korte film 'Running Blind'

Naar boven