Je bent hier:

Steun ons ook

Wilt u ons financieel steunen? Dat stellen we zeer op prijs!

{filename}
Steun jij Running Blind ook?

Om de kosten voor mensen met een visuele beperking zo laag mogelijk te houden, is iedere bijdrage van particulieren, bedrijven en instellingen zéér welkom. Door deze bijdragen is het voor ons mogelijk gebruik te maken van professionele looptrainers en trainingsaccommodaties. Daarnaast worden donaties en sponsorgelden onder andere gebruikt voor de aanschaf van specifieke Running Blind-loopkleding en het organiseren van festiviteiten en specifieke wedstrijden voor mensen met een visuele beperking, zoals de landelijke Running Blind dag voor lopers en buddys, en de jaarlijkse contactdag voor de afdelingsbesturen.

Doneren

U kunt Stichting Running Blind direct financieel ondersteunen door online een bedrag over te maken of een actie te starten. Ga hiervoor naar Direct doneren.

Wilt u uw donatie liever zelf overmaken, of graag een donatie doen voor een specifieke afdeling, dan kan dit door een bedrag over te maken op:

  • NL74 SNSB 0866 3014 61 Stichting Running Blind Nederland
  • NL87 SNSB 0908 1839 84 Running Blind Alkmaar
  • NL09 SNSB 0872 3719 21 Runing Blind Amsterdam
  • NL40 SNSB 0936 9657 97 Running Blind Den Bosch
  • NL21 SNSB 0871 7796 17 Running Blind Den Haag
  • NL31 SNSB 0908 1839 25 Running Blind Rotterdam
  • onder vermelding van Donatie

Staat de afdeling die u wilt steunen hier niet bij? Dat kan, want niet alle afdelingen hebben een betaalrekening. Neem dan contact op met de betreffende afdeling. Op onze pagina Regios vindt u de e-mail adressen van alle afdelingen.

Sponsor worden

Bedrijven en instellingen zijn van harte welkom om Stichting Running Blind financieel of in natura te ondersteunen. Wilt u Stichting Running Blind of een van de afdelingen sponsoren, neem dan contact op info@runningblind.nl. Een overzicht van onze huidige sponsors vindt u op onze pagina ‘Onze sponsors’.

CBF keurmerk

Running Blind heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen. Het registratienummer van Running Bliind bij het Centraal Bureau Fondsenwerving is: RSIN-nr: 818582455

Naar boven