Je bent hier:

Vestingloop Den Bosch 2018

Op 27 mei was de 1e loop van het drieluik wedstrijdjes rond Den Bosch waaraan RB Den Bosch aan mee doet.

{filename}
Running Blind Den Bosch bij de Vestingloop

Bijna met een volledige groep waren we om 11:30 in het van Lanschot gebouw vlak bij de start aanwezig, waar we ons rustig konden voorbereiden op de loop. 12:00 naar buiten en naar de start 300 meter verderop. Daar werd ook de warming-up gedaan. Om 12:30 was de start van de 5 km. Hier werd gelopen door Suzan, Roy en Franka, samen met de buddy’s Izabella, Marcel en Yvonne. Om 13:30 de start van de 15 km met Saskia en buddy Rens. En om 13:45 klonk het startschot voor de 10 km voor Gaby, Marius en Mirella (buddy’s Annette, Inge en Esther).

De trainer was ondertussen op de fiets naar de finish gegaan om daar de lopers op 200 meter voor het einde naar het verlangde drinken aan te moedigen. Ja want dorst had iedereen met deze warme temperaturen. En ondanks deze tropische warmte werd er erg goed gelopen. En bovenal was het genieten. Door onze lopers, maar ook door het publiek dat veel respect had voor onze mensen. Heel veel aanmoedigingen vielen ons ten deel.

En zoals gebruikelijk bij de Vestingloop was er na de finish van de laatste loper weer het gebruikelijke onweer. Altijd is er bij deze loop na afloop onweer. Maar gelukkig altijd na afloop. Dat kan ook bijna niet anders als de finish aan de voet van de Sint Jan is. Onze Lieve Heer zal wel een beetje beschermheilige zijn.

Wederom gezellig en leuk gelopen met zijn allen.Naar boven