Je bent hier:

Sportmiddag Aangepast Sporten op zaterdag 15 oktober Schiedam

Op zaterdag 15 oktober organiseren verschillende sportaanbieders, in samenwerking met de gemeente Schiedam en Stichting MEE, een sportmiddag voor mensen met een beperking. Alle mensen met een beperking, zowel lichamelijk als verstandelijk, jong of oud, uit Schiedam, Vlaardingen of Maassluis zijn welkom in de Margriethal in Schiedam.

Waar wordt de sportdag gehouden?

De sportdag wordt georganiseerd van 13.00 – 17.00 uur in de Margriethal, Nieuwe Damlaan 5 in Schiedam. De toegang is gratis. Iedereen kan gewoon binnenlopen, je hoeft je van te voren niet aan te melden.

Welke sporten kun je beoefenen?

Op deze middag kun je aan 8 verschillende sporten meedoen: dansen, tennis, karate, hardlopen, judo, voetbal, hockey en beweeg- en circusactiviteiten. Daarnaast is er ook een informatiestand over zwemles.

Als ik een sport heel leuk vindt, kan ik hier dan mee verder?

Al deze sporten worden gegeven door sportaanbieders uit Schiedam, Rotterdam of Vlaardingen. Zij willen jou graag bij hun club. Als je een sport leuk vindt, kan je dit aangeven bijde organisatie en kunnen jullie samen afspraken maken.

De gemeente Schiedam vindt het belangrijk dat iedereen de gelegenheid heeft te bewegen en sporten op zijn eigen niveau. Omdat het soms lastig is om te bepalen welke sport bij jou past of welke sport jij leuk vindt, is deze middag een leuke manier om al deze sporten eens uit te proberen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze sportmiddag, neem dan contact op met Bianca Weber van de gemeente Schiedam op 010 – 2191534. Of stuur een e-mail naar b.weber@schiedam.nl.

Naar boven