Je bent hier:

Sponsors

 4  

Actiam
Beter aan de Start & Sterker Onderweg - Herman Nijholt
Michel van de Luijtgaarden
Omloop van Empel

{filename}

Running Blind is dankbaar voor sponsering van:

- Actiam: ACTIAM heeft als doel om met haar verantwoorde beleggingsbeleid bij te dragen aan een leefbare wereld. Nu, maar ook in de toekomst.​ ACTIAM is zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkehid en nemen die verantwoordelijkheid serieus. Via haar stimuleringsfonds stimuleert #ACTIAM haar personeelsleden, door middel van een financiele donatie, om een maatschappelijke en duurzame bijdrage te leveren aan de samenleving. Stichting Running Blind Den Bosch heeft een donatie gehad van € 500 waarvoor hartstikke bedankt.

- Beter aan de Start & Sterker Onderweg van auteur Herman Nijholt (zie ook www.beginnendehardloper.nl). Van de opbrengst van de verkoop van elk boek wordt € 1 gedoneerd aan Running Blind Den Bosch. Super.

- Michel van de Luijtgaarden: soms komt sponsering uit onverwachte hoek. Michel draagt Running Blind Den Bosch een warm hart toe. Dank.

- Omloop van Empel: een prachtige cheque van € 250. Met 8 lopers en 8 buddy's hebben we 26 juni deel genomen aan dit goed georganiseerde en gezellige evenement. Het parcours was voor ons uitstekend geschikt. Op naar de volgende editie van de Omloop van Empel. Wij gaan lekker door met trainen. www.omloopvanempel.nl

Naar boven