Je bent hier:

Running Blind zet zich in voor Kumbatio

Van 10 augustus tot 10 september 2020 heeft Running Blind Den Bosch meegedaan aan Walk with Kumbatio, een virtueel-fysieke sponsoractiviteit. Het ging erom om 10.000km af te leggen met alle deelnemers tot aan Kiota children’s support center in Thika, Kenia.

Van 10 augustus tot 10 september 2020 heeft Running Blind Den Bosch meegedaan aan Walk with Kumbatio, een virtueel-fysieke sponsoractiviteit. Het ging erom om 10.000km af te leggen met alle deelnemers tot aan Kiota children’s support center in Thika, Kenia. De 10.000km werd fysiek afgelegd al hardlopend, wandelend of met de mountainbike of racefiets en deze afstanden werden op de wereldkaart bijgehouden met een rode lijn van Nederland naar Kenia. Uiteindelijk hadden we 38 deelnemers. Het doel van deze actie was om met het ingezamelde geld onderwijs en voedsel te kunnen bekostigen voor de kinderen van Kiota.

Wij waren als Kumbatio erg blij dat Running Blind meedeed, want zo snijdt het mes aan 2 kanten: de deelnemers van Running Blind krijgen zelf altijd donaties en nu deden ze iets voor een ander door mee te doen! De sfeer was enorm goed en alle deelnemers hebben enorm enthousiast meegedaan. We hielden de afstanden met Strava bij, zodat we bijna iedere dag
contact hadden met Running Blind. Er waren zeer warme dagen bij, maar ook dagen met storm en regen! Toen bleek op de laatste dag dat we nog 1250km te kort kwamen, heeft ongeveer de helft van de deelnemers besloten alsnog door te gaan.


Op deze manier kwamen ze een week later dan gepland virtueel aan in Kenia. Als dat geen doorzettingsvermogen is! Geweldig!

Het ingezamelde geld is uiteindelijk €14.727 geworden!!

We willen namens alle kinderen en families van Kiota en namens de organisatie Walk with Kumbatio, alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun inzet. En omdat het zo een succes was, gaan we er een vervolg aan geven.

Naar boven