Je bent hier:

Running Blind Regio Utrecht op de kaart gezet!

Utrecht    17  

Zaterdag, 23 maart zijn wij met onze hardloopgroep begonnen. Met veel belangstelling en onder het toeziend oog van wethouder Renée Blom van Nieuwegein werd de samenwerkingsovereenkomst getekend. AV-Atverni Running Blind Regio Utrecht staat nu op de kaart.

{filename}
V.l.n.r. Walter Lawerman, Renée Blom, Hans Zollinger, John Stoop en Ann Conefrey

Geslaagde kick-off!

Zelfs een straffe noordoostenwind met winterse temperaturen konden de blinde en slechtziende lopers, buddy’s en geïnteresseerden, niet weerhouden om naar de kick-off te komen. Met sportief enthousiasme hebben wij genoten van deze feestelijke start.

Warming-up door Marije Smits

Marije Smits, paralympisch atlete van het jaar 2011, heeft ons in de warmte van het clubhuis aan het zweten gekregen met een bijzondere warming-up. Hierbij lag de nadruk op rompstabiliteit, het inzetten van je armen en reactievermogen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Clinic door Franz van Barneveld

Na het startschot van wethouder Renée Blom hebben wij, onder begeleiding van de ervaren trainer Franz van Barneveld, enkele baantjes gelopen. Daarnaast heeft hij een speciale clinic verzorgd met verschillende loopoefeningen. Met een donkere bril op konden ook de buddy’s ervaren hoe het is om zonder zicht te lopen.

High five!

Namens AV Atverni en St. Running Blind wil ik Marije Smit bedanken voor haar inspirerend verhaal en pittige warming-up, Franz van Barneveld voor zijn deskundigheid en enthousiasme en wethouder Renee Blom voor haar steun en interesse in onze hardloopgroep.

Als laatste wil ik alle lopers, buddy’s en geïnteresseerden hartelijk bedanken voor hun deelname aan de kick-off. Laten we met elkaar een sportieve en gezellige hardloopgroep opbouwen!

Geschreven door Ann M. Conefrey (voorzitter Afdeling Utrecht 2013-2015)

Naar boven