Je bent hier:

Onze terugblik op 6 jaar Birte bij Running Blind Den Bosch

In november heeft Birte al een stukje met ons gedeeld over haar blik op 6 jaar Running Blind Den Bosch. Nu is het aan ons om daar iets aan toe te voegen.

{filename}
Afscheid van Birte als

In november heeft Birte al een stukje met ons gedeeld over haar blik op 6 jaar Running Blind Den Bosch. Nu is het aan ons om daar iets aan toe te voegen. We kijken terug op een geweldige prestatie. Onder leiding van jou Birte is Running Blind in Den Bosch groot geworden. Niets was voor jou te veel. Een greep uit de vele dingen die jij deed: Nieuwe lopers en buddy’s zoeken, lopers op vangen of wegbrengen naar een busstation, flyeren op plaatselijke loopjes, contact met de plaatselijke gemeente en landelijke organisaties om ons verder te helpen. Bellen, bellen en nog eens bellen. Voor sponsoring en netwerken maar ook voor zo maar een praatje met een loper of buddy om te horen hoe het met iemand gaat. Even bijkletsen noem je dit. En dan niet te vergeten het regelen van buddy’s. Als er te weinig buddy’s zijn ga jij in je netwerk aan de slag. Buurvrouwen, loopmaatjes, familie, jou hele netwerk moet er aan geloven als er te weinig buddy’s zijn. Super hoe je dit voor elkaar krijgt.

Het is nu een vreemde tijd om afscheid te nemen. We hopen dat we dit in 2021 nog zeker in een groter gezelschap kunnen doen. Want bedanken willen we je zeer zeker. En natuurlijk zien we je graag als buddy of assistent trainer terug.

Naar boven