Je bent hier:

Omloop van Empel 26 juni 2016

De Omloop van Empel is hét hardloopevenement voor Empel, Den Bosch, Vught, Rosmalen en omstreken. Met veel inzet en groot enthousiasme wordt momenteel de hand gelegd aan alle voorbereidingen om ook de tweede editie tot een geslaagde loop te maken. Deze editie vind plaats op 26 juni 2016.

{filename}

Maak kans op gratis startbewijzen!

Ons parcours kent weinig drempels en het grootse deel van de route bestaat uit vlakke fietspaden en wegen. Uiteraard wordt gezorgd voor een veilige route en sluiten we zoveel mogelijk verkeer af.Wat ook deze tweede editie bijzonder maakt, is dat een deel van de opbrengst naar Running Blind Den Bosch gaat. In 2015 werd door de Omloop van Empel € 250,-­ geschonken! Tijdens de editie in van 2016 zorgen wij voor simulatiebrillen zodat goedzienden kunnen ervaren hoe het is om met een visuele beperking hard te lopen en de verschillen hierin te ontdekken. Deze wedstrijd is met een officiële tijdregistratie en natuurlijk met een welverdiende medaille voor elke loper. Je kunt kiezen tussen 5 km, 10 km of de nieuwe afstand de EMpelse 10 Miles.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer details op de www.omloopvanempel.nl

Speciaal voor Running Blindleden en buddy’s is een aantal gratis startbewijzen beschikbaar, dus stuur een mail naar denbosch@runningblind.nl om jezelf aan te melden.

Sportieve groet, Birte van Roosmalen

Naar boven