Je bent hier:

Gaby over de E-runs 2018

De club van Running Blind Den Bosch was in juni bij twee sponsorlopen die beginnen met E. Gaby doet haar verslag.

Aan de Engelenrun op 10 juni deden 750 deelnemers mee (zie Engelenrun 2018). De afstanden waren 6 km (500 deelnemers) en 12 km (250 deelnemers) en het was zonnig en erg warm. Ik heb 12 km gelopen (2 rondjes van 6 km) door een mooie natuur op het weggetje, maar door de hitte ging het erg moeizaam. Ondanks de goede zorgen van vrijwilligers die er voor zorgden dat er voldoende waterposten waren, was het nog te heet (28 graden): 12 km zonder schaduw, daar heb ik veel langer over gedaan dan normaal om over finish te komen.

Daar en tegen was het weer tijdens de Omloop van Empel op 24 juni veel gunstiger. Licht bewolkt en meer wind. Ik heb toen de Empelse ten miles (16,1 km) gelopen en dat ging lekker! Er stond ook een groep dove lopers bij, naast de tent van Running Blind en onze Rick van Running Blind Rotterdam was ook van partij! Was heel leuk en gezellig!

De sfeer bij de E-runs was super en gezellig, voor herhaling vatbaar! Hopelijk komen volgend jaar meer leden van Running Blind uit andere steden.

Miep, miep! Gaby smile

Naar boven