Je bent hier:

Estafette Marathon Rotterdam 2015

Rotterdam    33    3

Zondag 12 april was het weer feest, de 35ste Rotterdam Marathon! Ook dit jaar liep Running Blind weer mee met 2 teams in de estafette marathon. Lees over de ervaringen van Alannah en geniet van het RTL-Nieuws item dat over ons is gemaakt.

{filename}
Gezamenlijk en vol blijdschap over de finishlijn

Laatste training

Open Rotterdam, een internet nieuwssite voor Rotterdam heeft op de vrijdag voor de marathon nog een nieuwsitem gemaakt over onze deelname. Mede i.v.m. de ZieZo-beurs was de opkomst beperkt, maar toch…........een héél leuk videoverslag waarin Bonnie, Rob en Frank werden geïnterviewd en je iedereen nog even flink zijn/haar best ziet doen.

De Teams

Team 1 (B160 en B161) Eindtijd: 4:24:08

  • 10 km: Bonnie en Erik van der Aar
  • 11,1 km: Alannah en Kitt
  • 8,4 km: Mariecke en Lisette Flink
  • 12,7 km: Arnaud en Hilda

Team 2 (B162 en B163) Eindtijd: 4:45:16

  • 10 km: Afroditi en Lise
  • 11,1 km: Jeroen en Frank
  • 8,4 km: John en Denise van der Pijl
  • 12,7 km: Rick en Jacco Kaper

Verslag Alannah

Hallo Allemaal,
Op zondag 12 april 2015 heb ik samen met Kitt Bosman, mijn buddy uit Rotterdam, meegedaan aan de estafette marathon in Rotterdam. Het was een hele leuke wedstrijd en er deden heel veel mensen mee met deze loop. Dankzij het mooie weer was het een zeer geslaagde wedstrijd met aanmoedigingen en er was veel muziek. Het was de derde keer dat ik heb meegedaan aan de estafette marathon. Twee jaar geleden had ik 9,5 km gelopen; dat was het laatste stukje van de marathon. Vorig jaar had ik meer dan tien km gelopen; dat was het eerste stukje van de marathon en nu had ik het tweede stukje van de marathon gelopen; dat was 11 km. Mijn startnummer was: 160. Ik kreeg een t-shirt waarop stond: Mee Rotterdam, Pameijer en Stichting Running Blind. Dat stond allemaal op mijn t-shirt. Vervolgens kreeg ik ook wat te eten en te drinken; dat kreeg ik toen ik klaar was met lopen. We liepen op de weg en er waren ook stukken die omhoog en naar beneden gingen. Vervolgens moesten we bochten maken en zo liepen we door het park. Een heleboel mensen stonden langs de weg te schreeuwen en te klappen en er was ook een band die muziek speelde. De sfeer was heel goed en John Stoop, de voorzitter van Running Blind Rotterdam heeft het voor ons georganiseerd. Ik ben op televisie geweest; op RTL 4 Nieuws. Er was een interview met John stoop voorbij de finishlijn. Ik heb ervan genoten. Ik was aan het einde heel erg trots over mijn tijd want, ik heb 4 minuten sneller gelopen dan in Nieuwegein; ik heb het in 1:13 gelopen.
Groetjes, Alannah

RTL Nieuws

Tijdens de marathon kregen we bezoek van RTL Nieuws. John en Denise die starten vanaf het 21,1 wisselpunt weren geïnterviewd en ook nog na de finish. John en Denise liepen niet alleen de derde etappe, maar voor hun plezier liepen ze de 4de etappe ook nog maar. De interviews en beelden van de lopers waren 's-avonds te zien in de late uitzending van RTL Nieuws, zie hier het leuke en mooie videoverslag.

Foto animatie

Ann heeft de hele marathon gevolgd en op verschillende plaatsen foto's gemaakt van de toplopers en onze Running Blind-lopers en buddy's. Deze foto's zijn omgezet tot een video-animatie. Zie hieronder de Youtube video.

Video’s

Prachtige aankomst op de Coolsingel

Animatie van de toppers en Running Blind estafetteteams

Laatste training voor de estafette marathon

Naar boven