Je bent hier:

Estafette Marathon Nieuwegein 2015

Utrecht    14  

Ook dit jaar hebben wij met één team meegedaan aan de Estafette Marathon Nieuwegein. Ondanks het koude weer en de pittige buien hebben wij, drie blinde lopers, één slechtziende loper en hun vier buddy's, gezamenlijk de 42,195 km afgelegd in 4 uur en 22 minuten. 14 minuten sneller dan vorig jaar. Als wij zo doorgaan komen we over twee jaar onder de vier uur binnen.

{filename}
v.l.n.r. Elroy, Lorenzo, Ann, Jeroen M, Jeroen v D, Joleen, Elly en Alannah. (Foto Atverni)

Teamprestatie

Duo 1: Joleen Hakker en buddy Jeroen van Doorn: netto tijd 00:55:20
Duo 2: Alannah Conefrey en buddy Elly Posthumus: netto tijd 01:15:32
Duo 3: Elroy Dominicus en buddy Lorenzo / Lorenzo: netto tijd 01:05:20
Duo 4: Jeroen Makkinje en buddy Ann Conefrey / Joleen en Jeroen: netto tijd 01:06:21

Mijn 29e medaille

“Hallo allemaal, afgelopen zondag heb ik samen met mijn buddy Elly meegedaan aan de Estafettemarathon in Nieuwegein. Mijn startnummer weet ik niet meer; dat moeten we even opzoeken op de website. Het was een leuke wedstrijd en we hadden één Running Blind team. De eerste lopers waren Joleen Hakker en Jeroen. Joleen liep met Jeroen als buddy. Eerst liep Joleen met Jeroen 10 km en toen liep Joleen samen met Jeroen de laatste 5 km; opgevolgt door mijn moeder en een andere Jeroen.

Elly en ik liepen het tweede stuk van de marathon; dat was meer dan 10 km. De derde lopers waren Elroy en Lorenzo. Elroy liep samen Lorenzo de eerste 5 km. Het weer was heel wisselend want, toen ik met Elly liep was het zonnig en droog. Toen mijn moeder en Jeroen aan het lopen waren begon het heel hard te regenen. Toen we uiteindelijk de laatste 200 meter gingen sprinten was het gelijk weer droog. Er stonden mensen langs de kant om ons aan te moedigen en te klappen. Verder was er veel muziek en we zaten in een grote feesttent. De marathon zelf werd georganiseert door Bert Eskes en Atverni. Na afloop van de wedstrijd kreeg iedereen die goed had gelopen een medaille. Ik heb nu al 29 medailles. Daar ben ik heel trots op.

Groetjes,
Alannah”

Foto's door Eric Bosman, in opdracht van Atverni, (tussen haakjes aangegeven). Overige foto's: Ann M. Conefrey.

Naar boven