Je bent hier:

Engelenrun 2018

10 juni 2018 waren wij van Running Blind Den Bosch uitgenodigd om aan de Engelenrun mee te doen. Engelen is een heel mooi dorpje onder de rook van Den Bosch. Het ligt net als Empel aan de oevers van de Maas. Dat wilden wij natuurlijk graag. Het paste ook mooi in de agenda.

{filename}
De groep bij de Engelenrun.

Op 27 mei liepen we met velen de Vestingloop in Den Bosch. 2 weken later de Engelenrun en weer 2 weken later volgt de Omloop van Empel. Past mooi allemaal. De organisatie van Engelen was erg blij met ons en het leuke was, de groep werd op een podium geroepen en daar werd in mooie bewoordingen verteld aan de aanwezigen, hoe een bijzondere groep wij zijn. Als verrassing kregen wij een mooie cheque aangeboden van 375 euro. Zij waren zo blij met ons dat ze ook na de Engelenrun eventuele verdere ondersteuning aanboden in de vorm van buddys indien nodig.

En……ze vinden het zo fijn dat we gekozen zijn als vrienden voor het leven. Mooi he.!!!

De wedstrijden

En dan de wedstrijd. vier mensen van ons op de 6 km en 2 op de 12.

Het was erg warm de dag, maar zoals ondertussen ervaren lopers, namen de lopers dit zoals het is. De 6 km startte om 12:15 en iedereen ging rustig weg. Na ongeveer een 35 minuten kwam als 1e Suzan aangelopen met buddy Izabella. Vlak hierop gevolgd door Marius met Ton.Mirella had het zwaar vandaag, maar ging ook goed met Manouk.Roy liep iets rustiger vandaag en kwam even later met Gerard over de finish. 13:00 start van de 12 km en Saskia zat al voor in het veld. Dit moest ze even later toch bekopen, maar wist toch heel verstandig rustig te blijven en finishte zoals Saskia dat kan met een big smile op haar gezicht. Even later gevolgd door Gaby die samen met Rens de kilometers aflegde.

Onder het genot van een drankje zijn we nog even blijven hangen en hebben gezellig kunnen kletsen. De Engelenrun is voor iedereen een aanrader en een mooi loopje in het juni circuit.

Naar boven