Je bent hier:

Den Haag in Rokjes

Den Haag  

De dames van Running Blind-DenHaag doen mee met de Rokjesdagloop in Amsterdam op 7 april.

{filename}
Rokjesdagloop 2012

De Rokjesdagloop is terug!

De Rokjesdagloop is terug! We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie op 7 april a.s.

Beter, leuker!

De opzet is nu nog professioneler, onder meer dankzij elektronische tijdregistratie. Met lekkere muziek en een sprankelende Pasta & Prosecco Party na afloop hopen we er weer een onvergetelijke dag van te maken. Duim je mee voor een mooie lentedag?

Nieuw: Familyrun!

Nieuw is de Familyrun van 1 km, op veler verzoek toegankelijk voor meisjes én jongens, van 6 t/m 12 jaar. Eindelijk de kans je broertje of die ene klasgenoot eruit te lopen! Begeleiding van een ouder is toegestaan.

Science Park

De nieuwe start- en finishlocatie is het Sportcentrum Universum op het Science Park in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Het parcours voert langs de Oosterringdijk en door het fraaie Flevopark.

De Inschrijving is geopend, het aantal startbewijzen beperkt! Schrijf je dus snel in via de button 'Schrijf je nu in!'.

We zien je graag op 7 april aan de start!

Succes met de voorbereiding & sportieve groet,

Stichting Rokjesdagloop

Een ode aan de lente en Martin Bril

De eerste Rokjesdagloop vond plaats op een zonovergoten lentedag in 2011 in Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Ruim 500 meisjes en vrouwen liepen hun wedstrijd over 1, 5 of 10 km. Vrienden en familie moedigden de loopsters luidkeels aan langs het parcours of vanaf een van de zonnige terrassen. Dat alles met een knipoog naar Martin Bril: de lente kon niet mooier beginnen!

Naar boven