Je bent hier:

Running Blind Den Bosch

 5  

Je bent van harte welkom om met ons te komen hardlopen of wandelen. Running Blind Den Bosch, gestart in 2014, is voor iedereen met een visuele handicap die wil genieten van samen actief bezig zijn. Wil jij ook graag hardlopen/wandelen onder begeleiding van een buddy, meld je dan aan bij denbosch@runningblind.nl.

{filename}
Een héél gezellig groepje!

Na deze aanmelding gaan we samen kijken wat je precies zoekt, hoe vaak je bijvoorbeeld wilt trainen en wat we verder van elkaar moeten weten.
Dit alles om zo snel mogelijk te kunnen gaan starten met lopen!

Dus:

  • Woon jij in ‘s-Hertogenbosch of directe omgeving, en wil je graag starten met hardlopen in groepsverband, aarzel dan niet, en neem contact met ons op.
  • Bij twijfel…Laat het ons ook weten. Ik weet zeker dat we een weg gaan vinden.

Trainingen

  • Woensdag- en zaterdagochtend: 9.30 - 11.00 uur
  • Locatie: Clubhuis Prins Hendrik, Sportlaan 1, 5263 DN Vught
  • Trainer: Helma Jilesen
  • Training: Vaste onderdelen zijn een warming up en loopscholing, gevolgd door een afwisselende training en afgesloten met een cooling down met rek -en ontspanningsoefeningen.

Liever wandelen of geblesseerd: Running Blind Den Bosch heeft ook een kleine groep die samen met buddy’s wandelt. Zelfde tijdstip en locatie.

Mocht je door deze oproep enthousiast zijn geworden om je als buddy aan te melden, doe dat dan. We breiden ons team graag verder uit!

Contactpersoon

Marcel Janssen via denbosch@runningblind.nl

Naar boven