Je bent hier:

Running en Walking Blind De Betuwe

 1  

Running en Walking BLind De Betuwe is er voor mensen met een visuele handicap in de regio Tiel die willen wandelen of hardlopen. Voor beginners en gevorderden. Voor jong en oud. Met of zonder buddy.

{filename}
Opwarmen voor de Nordic Walking training in Tiel.

Running en Walking Blind De Betuwe

is er voor mensen met een visuele handicap in de regio Tiel die willen wandelen of hardlopen. Voor beginners en gevorderden. Voor jong en oud. Met of zonder Buddy.

Wandelen en hardlopen met een visuele handicap

Woon jij in Tiel of directe omgeving en wil je graag wandelen of hardlopen in groepsverband, dan is Astylos wellicht wat je zoekt. Bij Astylos kun je het hele jaar instromen in één van de wandel- of hardloopgroepen. Wij proberen rekening te houden met jouw wensen en jouw visuele beperking. Samen gaan we op zoek naar een enthousiaste en bij jou passende buddy, trainer en trainingsgroep. Zo kun je conditie opbouwen en werken aan je looptechniek.

Running Blind

Er zijn looptrainingen op maandagochtend en op maandagavond tot en met donderdagavond. Trainingen zijn meestal op de kunstgrasbaan. Beginnende en snellere lopers trainen samen maar lopen hun eigen snelheid.

Walking Blind

Er zijn wandeltrainingen op maandagavond en op woensdagavond. Wandeltrainingen zijn op de weg en er zijn verschillende routes. Beginnende en snellere lopers starten gelijk, maar lopen verschillende snelheden.

Meer weten?

Heb je zin om te wandelen of hardlopen bij Astylos, neem dan contact op met Willem Hagenaar. Email: debetuwe@runningblind.nl.

Telefoon: 0344 – 624589 of 06 - 25591550

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Heb je belangstelling, maar is er toch iets wat je tegenhoudt, laat het dan ook weten. We zoeken naar een oplossing. Natuurlijk kun ook et een proeftraining doen.

Je bent van harte welkom!

Naar boven