Je bent hier:

Running Blind Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn  

Op 4 april 2017 is deze afdeling van start gegaan. Running Blind Alphen is tot stand gekomen door samenwerking tussen AAV'36, Oogvereniging Nederland, Stichting Running Blind NL en Alphen Beweegt.

{filename}

Mensen met een visuele beperking die graag willen (starten) met hardlopen. Zowel beginners als gevorderden kunnen trainen in de Running Blind groep. Aanbevolen is wel dat je enige basisconditie hebt. Tijdens de trainingen wordt je gekoppeld aan een buddy die je de gehele training ondersteund.

Wat houdt de training in?

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer sport je voor je eigen doel en op je eigen niveau. Veel aandacht wordt besteed aan een verantwoorde opbouw. Tijdens de trainingen leren
de trainers je ook de juiste techniek, besteden ze aandacht aan coördinatie en doe je spierverstevigende oefeningen. Dit natuurlijk alles rekeninghoudend met wat je kan.

Trainingstijden en trainers

Running Blind traint op dinsdagen van 09.30-11.00 uur. De trainer is Corrie Lansing.

Adres voor de training: atletiekbaan AAV’36, Sportlaan 6 in Alphen aan den Rijn.


Kosten

De kosten voor de Running Blind trainingen zijn 34,05 euro per kwartaal. Eenmalige inschrijfkosten 11 euro. Wanneer je naast Running Blind op dinsdag ook met je buddy aan wilt sluiten bij de reguliere groepen betaal je 49,35.

Proeftraining aanvragen of direct lid worden? Je kan altijd meedoen aan een proeftraining om te ervaren of je het leuk vindt. Je kunt natuurlijk ook direct inschrijven. Inschrijven bij AAV’36.

Meer informatie

Stuur uw vraag aan Corrie Lansing, trainster Running Blind Alphen. Email: runningblind@aav36.nl

Naar boven