Je bent hier:

Regio’s

Op deze pagina vindt u informatie over de regiogroepen van Running Blind. Klik op een van de regio's in het rechterrijtje ->

Running Blind Amsterdam

Welkom bij Running Blind Amsterdam!

Running Blind Amsterdam wil de drempel verlagen voor mensen met een visuele handicap om te gaan hardlopen. Je kunt op alle niveaus insteken, ook wandelaars zijn van harte welkom.

De bijna voltallige crew van RBA

Running Blind Den Bosch

Je bent van harte welkom om met ons te komen hardlopen of wandelen. Running Blind Den Bosch, gestart in 2014, is voor iedereen met een visuele handicap die wil genieten van samen actief bezig zijn. Wil jij ook graag hardlopen/wandelen onder begeleiding van een buddy, meld je dan aan bij denbosch@runningblind.nl.

Een héél gezellig groepje!

Running Blind Den Haag

Running Blind Den Haag is na Rotterdam de tweede regio-afdeling van Stichting Running Blind. Regio-afdeling Den Haag is voortgekomen uit de behoefte van Rita en Henri van Geffen om niet iedere week voor een training naar Rotterdam te reizen. Vanaf september 2020 is het Running Blind Haag Atletiek.

Lopers, buddy's en Nordic walkers van Running Blind  Haag Atletiek.

Running Blind Leiden

In Leiden kunnen visueel beperkte mensen hardlopen en wandelen bij de Leiden Road Runners Club.

De LRRC is een wegatletiekvereniging met twee afdelingen, een voor hardlopen en een voor sportief wandelen. In november 2014 is hier de Running Blind afdeling Leiden van start gegaan. Inmiddels hebben 17 mensen met een visuele beperking van alle niveaus uit de omgeving van Leiden hun weg naar Running Blind gevonden. Hierop is het wandelen eveneens gestart. Sinds april 2018 is de Running Blind afdeling Leiden uitgebreid met het sportief wandelen.

Fotografie Bureau JP

Running Blind Alkmaar

Een gezellige hardloopgroep waar mensen met een visuele beperking en buddy's samen genieten van de heerlijke hardloopsport.

De groep enthousiaste deelnemers in Alkmaar

Running Blind Almelo

Atletiekvereniging Sisu in Almelo heeft nu ook een onderdeel voor slechtzienden en blinden om samen met buddy's te hardlopen.

Running Blind De Betuwe

Running Blind De Betuwe is er voor mensen met een visuele handicap in de regio Tiel die willen hardlopen. Voor beginners en gevorderden. Voor jong en oud.

Opwarmen voor de Nordic Walking training in Tiel.

Running Blind Noord-Limburg

Welkom bij Running Blind Noord-Limburg!

Sinds april 2016 is Running Blind vertegenwoordigd in het zuiden.

De groep lopers van Running Blind Noord-Limburg.

Running Blind Rotterdam

De wieg van Running Blind stond in het Rotterdamse. De geschiedenis van de Stichting Running Blind voert terug naar 2007 waarin mede-oprichter en hardloper John Stoop tot het inzicht kwam dat hardlopen ook kan worden beoefend mét visuele beperking.

Deelnemers Open-kampioenschap over 5km en 10 km op 9-9-2012

Running Blind Utrecht

Atverni – Running Blind Regio Utrecht is voor iedereen met een visuele beperking die wil joggen of hardlopen. Voor beginners en gevorderden, jong en oud.

Tijdens een training in Nieuwegein

Naar boven