Je bent hier:

ZieZo-beurs 2015

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, staat Running Blind ook dit jaar, op 9, 10 en 11 april, weer met een stand op de ZieZo-beurs. Het wordt voor ons een héél speciale beurs, omdat het tevens de première wordt van een speciaal filmpje over hardlopen gemaakt voor mensen met een visuele beperking.

{filename}

De vorige jaren liftte Running Blind mee met het NOC*NSF dat ruimte huurde op de ZieZo-beurs en waar Running Blind gratis gebruik van kon maken. Helaas heeft ook het NOC*NSF last van de bezuinigingskoorts en daarom waren wij genoodzaakt zelf standruimte te huren. De normale commerciële tarieven waren voor ons echter niet haalbaar. De organisatie van Ben de Wild Productions heeft ons gelukkig een aanbod gedaan dat we niet konden weigeren en dus staan we ook dit jaar weer 9, 10 en 11 april op de ZieZo-beurs.

20 jaar ZieZo-beurs en 100 jaar Bartiméus

Het is dit jaar de 20ste ZieZo-beurs en dat geeft een bijzonder feestelijk tintje aan de ZieZo-beurs en zeker gecombineed met het 3-daagse festival van Bartiméus dat in de naastliggende hal haar 100-jarig bestaan viert.

Oogfonds-lezing: Bram Bakker

Naast de 'normale' standhouders voor producten en diensten, worden er diverse workshops en lezingen gehouden door o.a. Visio en het Oogfonds. Een bijzonder lezing staat gepland op vrijdag 10 april om 13:00 uur door Bram Bakker, die het zal hebben over 'Runningtherapie'.

Beleef Running Blind

Aansluitend op de lezing van Bram Bakker zal Running Blind een bijzonder filmpje vertonen voor mensen met een visuele beperking. Dit filmpje is gesubsidieerd door het Oogfonds.
Wil je aanwezig zijn bij de première van het belevenis filmpje, wees dan op tijd. Om 13:00 uur start het blok 'Runningtherapie'!

Voor degenen die niet bij de première van het 'belevenis' filmpje kunnen zijn, op de Running Blind stand (nr. 19) zal een TV staan met 2 hoofdtelefoons en kan gedurende 3 dagen van de ZieZo-beurs in intieme sfeer het filmpje worden beleefd.

Samenwerking Oogfonds en Running Blind

Vóór en ná het filmpje van Running Blind zullen diverse sprekers het woord voeren over o.a. de samenwerking tussen het Oogfonds en Running Blind. Sprekers zijn Edith Mulder, Logo Oogfondsdirecteur Oogfonds, Joan Titarsolej, voorzitter stichting Running Blind en John Stoop, bestuurslid stichting Running Blind en voorzitter Running Blind Rotterdam. Zowel Joan als John hebben in 2007 aan de wieg gestaan van Running Blind.

Belangrijke links:

Naar boven