Je bent hier:

Wij wensen lopers en buddy’s een gezond en sportief 2021: de Co-runner is klaar en kan je daarbij helpen.

Running Bind helpt jullie samen veilig op weg: de Co-runner is klaar en kan verstuurd worden. Dankzij enkele subsidies waren wij in staat de kosten voor de productie vanuit de stichting running Blind te financieren en kunnen wij de Co-runner aan de lopers in de regiogroepen in bruikleen geven.

{filename}
Co-runner helpt je op 1,5 meter afstand van met je buddy te lopen

Inmiddels is duidelijk geworden dat de coronamaatregelen voorlopig nog even met ons meegaan het nieuwe jaar in. Laat je sportieve motivatie daar niet onder lijden: al kunnen we nog niet teamverband trainen, ga dan lekker met een buddy rustige duurloopjes lopen. De echte trainingen worden wel weer een keer hervat, maar zo hou je toch je conditie op peil zonder jezelf helemaal uit te putten.

Running Bind helpt jullie samen veilig op weg: de Co-runner is klaar en kan verstuurd worden. Dankzij enkele subsidies waren wij in staat de kosten voor de productie vanuit de stichting running Blind te financieren en kunnen wij de Co-runner aan de lopers in de regiogroepen in bruikleen geven. Het is echter geen goedkoop “wegwerp” product: het is duurzaam en degelijk materiaal: een carbon fiber stok, 3D-geprinte koppelstukken, heel mooie handvatten.

Het is momenteel meer dan ooit duidelijk dat het naleven van de afstand maatregel hard nodig is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, en aan de andere kant ook nodig om te blijven bewegen. Meld je dus aan voor de bruikleen van de Co-runner, bij voorkeur via de contactpersoon van de regiogroep of anders via info@runningblind.nl en ga ermee aan de slag. Je kan het beste eerst samen wat oefenen op een rustig parcours. Herinner je je de eerste keer nog dat je met een lintje ging lopen? Dat was waarschijnlijk ook nieuw, eng en onwennig, en nu weet je niet beter en voelt het veilig en vertrouwd. Het blijkt dat het zo ook met de Co-runner gaat.

Binnenkort is de instructievideo voor de Co-runner gereed en komt op de website. Vorige week, zijn tussen de buien door, een paar opnamen gemaakt voor deze video zoals deze foto laat zien. We hebben ongeveer 50 Co-runners dus heel veel mensen kunnen met elkaar trainen of meedoen aan een virtuele loop zoals die van NN Running Day.

Het eerst volgende NN Running Day-event is met Valentijnsdag 14 februari.

Naar boven