Je bent hier:

Update over coronamaatregelen Running Blind per 5 juni 2021

 1  

Per 5 juni 2021 is vanaf dat moment de onderlinge afstandsbeperking van 1.5 meter niet meer van toepassing als dat de sportbeoefening in de weg staat.

{filename}
OP de tekening zie je een loper met een buddy met de co-runner op 1,5 meterstand. het plaatje daar rechts van toont dezelfde twee lopers maar nu met de co-runner op 50 centimeter

Update over coronamaatregelen Running Blind per 5 juni 2021

Vrijdag 28 mei 2021 heeft de Rijksoverheid het voornemen voor nieuwe maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, die per 5 juni in moeten gaan, aangekondigd. Als de maatregelen ook daadwerkelijk per 5 juni inderdaad kunnen doorgaan, is vanaf dat moment de onderlinge afstandsbeperking van 1.5 meter niet meer van toepassing als dat de sportbeoefening in de weg staat. Zie verder de informatie op de website van de Atletiek Unie, en blijf oplettend op het welzijn van je buddy, van jezelf en van je naasten.

https://www.atletiekunie.nl/nieuws/update-coronavirus-en-activiteiten-atletiekunie

Wij wensen alle lopers, buddy’s en trainers weer veel fijne en nuttige trainingsuren toe en als het allemaal mee zit, komen er in het najaar ook weer een paar leuke wedstrijden aan, dus alle reden om nu in vorm te komen!

Overigens kunnen lopers en buddy’s die dat prettig vinden gewoon met de co-runner op 1,5 meter afstand blijven hardlopen. De co-runner kan ook ingeschoven worden zodat de afstand korter dan 1,5 meter is. Of je gebruikt weer gewoon het rode (of oranje NN) lintje.

Bij vragen, stuur een bericht naar voorzitter@runningblind.nl

Stichting Running Blind

Netty Dorrestijn

Naar boven