Je bent hier:

Update Jubileumweekend 7 en 8 oktober 2017

Alvast een opwarmertje voor het Jubileumweekend van Running Blind op 7 en 8 oktober 2017. Nog 3 maanden en dan is het zover: Het 10-jarig jubileum van Stichting Running Blind.

{filename}
Foto van Papendal.

We vieren dit met z’n allen op sportcentrum Papendal in Arnhem. We hebben 150 inschrijvingen voor dit weekend mogen ontvangen waar wij erg blij mee zijn. Dit maakt het weekend nu al tot een succes. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden met op de zaterdagmiddag diverse clinics zoals bijvoorbeeld een clinic over ademhalen, buddytraining en voetmassage.

Zaterdagavond is er een workshop Salsadansen en er is een DJ.

Zondag is er een sponsorloop van 5 en 10 kilometer, zowel voor de runners als voor de mensen van Nordic Walking. De opbrengst is voor het Oogfonds die het gaat besteden aan het goede doel dat wij van Running Blind uitzoeken en dat gesteund wordt door het Oogfonds. Dit is de tegenprestatie van Running Blind naar het Oogfonds toe als dank voor het financieel ondersteunen van allerlei activiteiten van Stichting Running Blind sinds 2014.

Laten we er met zijn allen voor gaan dat we een mooi bedrag bij elkaar krijgen om dat goede doel financieel te steunen. Jullie krijgen hiervoor nog nadere informatie dus houdt de website in de gaten.

Na de sponsorloop is er nog een lunch met aansluitend een gastspreker van Sportrusten.

Einde programma is uiterlijk zondagmiddag 15.30 uur.

Naar boven