Je bent hier:

The BlindRun 2018

Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op een loopmaatje?

{filename}
Banner van The BlindRun 2018, aanmelden via www.theblindrun.nl

In Nederland zijn 350.000 mensen blind of slechtziend. Speciaal voor hen zetten we ons beste beentje voor tijdens een uniek hardloopevenement: The Blind Run.

De uitdaging

In anderhalf uur zoveel mogelijk rondjes van een kilometer hardlopen als duo. Eén van jullie is geblinddoekt. De ander kan wél zien. Verbonden door een band doe je samen mee aan dit unieke loopevenement. Samen hardlopen om geld in te zamelen voor sporters die een visuele beperking hebben. Een onvergetelijke ervaring!

Het doel

Zo veel mogelijk geld inzamelen voor belangrijke sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen. Sporten is gezond en ontzettend leuk, maar voor mensen met een visuele beperking zijn er nog steeds weinig mogelijkheden om aan sport te doen. Met jouw sponsorgeld zorgen we ervoor dat ziende, blinde en slechtziende mensen óók kunnen sporten. Samen met Bartiméus, de Oogvereniging en Running Blind willen we onder andere multisportdagen en clinics mogelijk maken. Dus met elke meter die jij loopt, geven we meer blinde en slechtziende jongeren de kans om in beweging te komen.

“Het eerste rondje was ontzettend eng,
maar daarna vooral heel bijzonder om te doen! Je moet écht op elkaar
vertrouwen, dan lukt het zeker…” – Susan, deelnemer Blind Run


Waar en wanneer


Datum: zaterdag 13 oktober 2018

Locatie: Het terrein van Bartiméus in Zeist

Tijd: 11.30 – 13.00 uur

Info en inschrijven: www.theblindrun.nl

Deelname is gratis!

Durf jij deze uitdaging aan? Omdat we dit jaar ons 5-jarig jubileum vieren is deelname gratis, zodat iedereen mee kan doen! Schrijf je dus meteen samen met jouw loopmaatje in via de website van The Blind Run: www.theblindrun.nl.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust 030 – 693 50 50 of stuur een mail naar organisatie@theblindrun.nl.
Zie ik je aan de start?!

p.s. Durven jouw vrienden, collega’s of teamgenoten jouw voorbeeld te volgen? Stuur deze mail gerust door!

Naar boven