Je bent hier:

Running Blinddag zondag 14 april 2019 in Noord-Limburg

De jaarlijkse Running Blinddag is op zondag 14 april 2019 in Noord-Limburg. In 2018 geen 'echte' Running Blinddag, maar wel The Blind Run op 13 oktober in Zeist.

{filename}
Logo van The Blind Run

​Omdat Running Blind samen met de Oogvereniging en Bartimeus The Blind Run organiseert op zaterdag 13 oktober 2018 is de jaarlijkse Running Blinddag voor alle Running Blindlopers verschoven naar zondag 14 april 2019 in Noord-Limburg. De regiogroep Noord Limburg van Running Blind heeft de organisatie van deze dag op zich genomen. Onder enthousiaste aanvoering van Ine Jacobs is men bezig een mooi evenement op en rond het atletiekcomplex van Thyas in panningen in elkaar te zetten. Zet de data van 13 oktober en 14 april alvast in je agenda!

Meer informatie over The Blind Run is te vinden op www.theblindrun.nl. Iedereen van Running Blind die mee wil doen (gratis) kan zich melden bij info@runningblind.nl

De uitdaging van The Blind Run is: de één loopt blind of geblinddoekt en de ander ziend. Het doel is samen lopen voor blind sporten. Met de opbrengst van de sponsoring gaan we multisportdagen organiseren en mensen die blind of slechtziend zijn de mogelijkheid bieden om kennis te maken met hardlopen en Nordic Walking in hun eigen omgeving.

Op een later moment (na The Blind Run) verschijnt er meer informatie over de Running Blinddag van 14 april en een link naar een inschrijfformulier.


Naar boven