Je bent hier:

Running Blind faciliteert online-training

Sinds april 2020 organiseert Running Blind online trainingen. Omdat het een succes is zijn de trainingsdata verlengd.
Tot het eind van 2020 zijn de online-trainingen op dinsdag en donderdagochtend te volgen en beginnen om 09.00 uur.

{filename}
Annemiek houdt iedereen via haar tv-beeld goed in de gaten.

In maart brak COVID-19 uit. Met z’n allen moesten we zo veel mogelijk thuisblijven, onze handen stuk wassen en als we toch naar buiten gaan 1,5 meter afstand houden van elkaar.

Na een aantal weken zochten mensen toch naar een uitlaatklep en begonnen met hardlopen. Alleen de leden van Running Blind konden niet gaan hardlopen of anderszins sporten vanwege de 1,5 meter. Dat was best een zure periode. Het bestuur van Stichting Running Blind wilde de leden op een of andere manier tegemoetkomen. Om ons heen begonnen vele bedrijven toch weer met hun activiteiten en veel gebeurde en gebeurt nog steeds online. Het online gaan was een mooie invalshoek om de leden te bereiken. Theo Grabijn (RB lid) en zijn vrouw stelde het bestuur voor om online trainingen te gaan geven aan de leden, om zo toch nog in beweging te blijven. Dit idee heeft het bestuur opgepakt en in gang gezet.

Trainen via ZOOM

Via ZOOM-meeting wordt er nu al geruime tijd met succes trainingen gegeven. Stichting Running Blind faciliteert de trainingen en heeft Annemiek Verbeek bereid gevonden om deze trainingen te verzorgen. De trainingen zijn gericht op het versterken van buik, billen en benen. Er komt ook een stukje conditie bij kijken. De kans op blessures kan hiermee verkleind worden. De trainingen kunnen op eigen niveau gevolgd worden. Voor het online volgen van de trainingen, is een handleiding geschreven, die je kunt aanvragen als je mee wilt doen.

Voor het volgen van de trainingen hoef je niet te kunnen zien. Via een link die je wordt toegestuurd kun je inloggen op ZOOM en Annemiek kan jou zien. Via een groot scherm kan Annemiek iedereen volgen en persoonlijke aanwijzingen geven hoe de oefening correct te doen. Zij legt de oefeningen heel duidelijk uit.

Tot het eind van 2020 zijn de trainingen op dinsdag en donderdagochtend te volgen en beginnen om 09.00 uur.

Wil je het een keer proberen? Meld je dan aan via train@runningblind.nl Dan sturen wij je de handleiding en ZOOM-link toe.

Wat heb je nodig?

- Een matje of iets anders waar je op kan liggen en staan.

- Wat ruimte om je heen om de oefeningen te kunnen doen.

- Een tablet, Pc of smartphone.

- Zin om er een uurtje lekker tegenaan te gaan!

Wat krijg je ervoor terug?

- Het groepsgevoel. Je traint in je eigen omgeving maar toch ook weer niet alleen.

- Een stukje sociaal contact voordat de training begint

- Na de training een energiek en fit lijf.

Doe mee, dan ben je fit als de eerste officiële wedstrijden weer van start gaan!

We zien je graag bij een van de online- trainingen.

Ruud Warmerdam namens het bestuur

Naar boven