Je bent hier:

Running blind Den Bosch op wedstrijd in Empel

 3  

De nog jonge afdeling Den Bosch liep mee in de ronde van Empel.

{filename}
groepsfoto

pas begonnen

In December zijn we in Den Bosch gestart met Running Blind. Het aantal deelnemers tijdens de trainingen is gemiddeld rond de 4 personen. Dit is nog niet zo veel maar het enthousiasme is er zowel bij de lopers als de buddy’s niet minder om.

Empelloop

We hebben op 28 juni met 2 visueel beperkten mee gedaan aan de Omloop van Empel. Een loper heeft de 5 km en een heeft de 10 km gelopen. Op de 5 km was het voor Gaby de eerste keer dat ze mee deed aan een hardloop evenement, dus met net iets meer dan een half uur een heel mooi persoonlijk record. Op de 10 km kwam Saskia net enkele seconden te kort om haar PR te verbeteren maar was gezien de drukkende warmte ook erg tevreden met haar eind tijd van 57:45.

Het doel van het lopen als Running Blind in de Omloop van Empel was om ons als groep uit Den Bosch te laten zien. En dat is gelukt. We hebben met 5 lopers (waarvan 3 buddy en 1 buddy met 1 met een bril die slechtziendheid simuleert), de 10 km gelopen. De groep van 5 lopers werd aangemoedigd door de overige Running Blind leden die nu nog niet klaar waren om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Dat smaakt naar meer

De enthousiaste groep lopers en supporters, duidelijk herkenbaar in het mooie Running Blind hardloop shirt hebben er voor gezorgd dat Running Blind uit Den Bosch herkend is.

Verder is de groep nu zo gemotiveerd dat we aan het kijken zijn of het mogelijk is om 2 x per week te trainen zodat we de volgende wedstrijd met meer deelnemers aan de startlijn kunnen staan.

Naar boven