Je bent hier:

Running Blind Breda van start in 2020

In Breda gaat bij atletiekvereniging Sprint op woensdag 29 januari 2020 Running Blind Breda van start. Belangstellende lopers, buddy’s en trainers voor deze runnersgroep van mensen met een visuele beperking kunnen op 18 januari 2020 meedoen aan een clinic bij AV Sprint in Breda.

{filename}
Jantsje en Jaap wensen iedereen veel succes!

Als je slechtziend of blind bent, is het niet altijd vanzelfsprekend om aan sport te doen. Toch zijn er genoeg mogelijkheden. In Breda gaat bij atletiekvereniging Sprint op woensdag 29 januari 2020 Running Blind Breda van start.

Getrainde buddy’s

Lopers van Running Blind doen in het hele land regelmatig mee aan reguliere hardloopwedstrijden zoals marathons. Ben je geïnteresseerd in hardlopen, of nieuwsgierig naar Running Blind? Kijk dan op avsprint.nl voor Running Blind Breda.

Training Running Blind Breda

De trainingen zijn vanaf 29 januari 2020 wekelijks op woensdag van 9.30 tot 10.30 uur.

Als buddy loop je gratis, voor lopers geldt dat ze lid dienen te worden van AV Sprint. Ben je nog geen lid en wil je eerst proberen of Running Blind Breda iets voor je is? Doe dan vrijblijvend mee, na 3 trainingen besluit je dan om al dan niet lid te worden. Het uitgangspunt is daarbij wel dat de kosten geen belemmering mogen zijn om mee te kunnen doen.

Initiatiefnemers

Running Blind Breda is een initiatief van Suus Theuws, Rene Wiersma (AV Sprint) en Yvonne Brabander in samenwerking met onder meer de gemeente Breda, de stichting
Running Blind Nederland en expertiseorganisatie Koninklijke Visio.


MELD JE NU AAN!

Geïnteresseerde lopers, buddy’s en trainers kunnen zich aanmelden als deelnemer maar ook alleen voor de clinic via Running Blind Breda is te benaderen via het emailadres: breda@runningblind.nl

Naar boven