Je bent hier:

Rotterdammer van de week

Rotterdam    1

Dick de Ruiter is uitgeroepen tot Rotterdammer van de week. De videoploeg kwam naar de vrijdagtraining om Dick te verrassen met de bekendmaking. Lees verder voor een reactie van Dick op deze verrassing.

Dick's reactie

Dit was vandaag opeens een bijzondere dag voor mij, ik wist dat er cameraploeg van Rotterdam tv aanwezig zou zijn i.v.m. met ons lustrum. Maar ik was meer bezig met het veranderen van het koffie- en thee-gebeuren, dan dat ik me met de tv-ploeg bezig hield, was wel verbaasd dat m'n vrouw wel ineens belangstelling had voor de opnames, maar er verder niets achter gezocht.

Overdonderd

Opeens riep John me en bleek dat ik ineens de hoofdfiguur in het programma was. Rotterdammer van de Week ben ik geworden bij Wij Rotterdam. ik was totaal verrast en een beetje overdonderd, door de toespraak van John (weet wel dat hij goed kan lullen). Het is altijd prettig om te horen dat iets waar jezelf ook veel voldoening uithaalt zo gewaardeerd wordt.

We hebben een leuke groep, die veel voor elkaar over heeft, ik hoop dat ik nog vele jaren kan meelopen en wat de koffie en thee betreft, kan ik met het nieuwe systeem zeker nog vele jaren mee.

Video’s

Bekendmaking Rotterdammer van de week: Dick de Ruiter

Naar boven